Tapas Tour Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Vandaag steken wij Haarlem in een Mediterraans jasje. Kom naar Haarlem voor onze heerlijke Tapas Tour.

Een Walking Dinner in Haarlem waarbij je het beste van deze stad krijgt voorgeschoteld. Zowel qua bezienswaardigheden als ook culinair.

Onze enthousiaste Haarlemse stadsgids wijst je de weg tijdens het happen en stappen. Onze gids vangt je op bij ons meetingpoint in het centrum. Vergezeld door mooie en grappige verhalen bezoek je verschillende Haarlemse tapasrestaurants. Tijdens de wandelingen tussen deze bijzondere restaurants, maak je op een unieke manier kennis met Haarlem. De meest historische maar ook verborgen plekken van Haarlem komen vandaag aan bod. Over elke locatie heeft onze professionele stadsgids natuurlijk een boeiende of geestige anekdote voor je.

Bij het eerste tapasrestaurant geniet je samen van een voortreffelijk voorgerecht en bij het tweede restaurant staat een overheerlijke hoofdschotel op het programma. Na het hoofdgerecht duik je samen met je collega’s of vriendengroep het nachtelijke stadsleven van Haarlem in. Na deze laatste sfeervolle wandeling ben je toe aan het verrassende dessert in het laatste gezellige restaurant.

Dit culinaire Spaanse topuitje is ideaal om te doen tijdens een bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenuitje of ander groepsuitje. De Tapas Tour Haarlem is een doorslaand succes!

De Tapas Tour in Haarlem is inclusief:
– Professionele en ervaren gids
– Tapas menu in drie gangen
– Een beproefde wandelroute
– Fascinerende verhalen en anekdotes
– BTW

Andere suggesties…