Vijftig Tinten Grijs Citygame Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Het meest verleidelijke meidenuitjes van dit moment. Het spelprogramma Vijftig Tinten Grijs speelt zich af in de binnenstad van Eindhoven. Bij uitstek geschikt voor je vrijgezellenuitje, een verjaardagsuitje of vriendinnendag. Laat je meevoeren in de bijzondere wereld van Anastasia Steel…. Voer samen met je team ondeugende missies uit in het hartje van Eindhoven. Het enige wat je nodig hebt is een gezonde dosis lef! Maar dat hebben jullie wel!

Programma Vijftig Tinten Grijs Eindhoven
Welkom op ons trefpunt in hartje Eindhoven. Onze sympathieke spelbegeleider maakt eerst kennis met jullie groep. Deze zogenaamde Christian Grey trakteert jullie op een wervelende uitleg over de komende speluren. Voordat jullie de binnenstad bestormen ontvang je eerst nog de nodige spelmaterialen. Diverse kinky en sexy attributen worden aan jullie uitgereikt. Die ga je gebruiken tijdens de opdrachten die natuurlijk stuk voor stuk in de sfeer van Vijftig Tinten Grijs zijn. Voor vertrek tekent iedereen symbolisch het contract. Nu gaat iedereen er honderd procent voor. Want bij Vijftig Tinten Grijs is het belangrijk om je aan alle verleidingen over te geven!

Bij het uitvoeren van al die originele missies passeer je ook diverse hotspots van Eindhoven. Zo zijn jullie ook nog eens lekker in de buitenlucht en maak je kennis met de bijzondere plekken van de binnenstad.

Ter afronding van het spelprogramma ontmoet je jullie spelbegeleider in een Eindhovens café voor een afterdrink. De resultaten van de door jullie uitgevoerde opdrachten worden nagekeken en de score wordt berekend. Bij de feestelijke prijsuitreiking wordt de winnaar bekend gemaakt. Het winnende team ontvangt onder luid applaus en gejoel een smakelijk prijsje!

Waarom Vijftig Tinten Grijs in Eindhoven?
Deze verleidelijke citygame is origineel en gewaagd. Het haalt de onvermoede eigenschappen van al je vriendinnen naar boven. Vijftig Tinten Grijs is een groepsuitje vol sfeer, humor en spanning. De gewaagde en ongekende opdrachten maken van jullie groepsuitje in Eindhoven een groot succes!

Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma in Eindhoven is inclusief:
– Enthousiaste en sympathieke spelbegeleider
– Sfeervolle prijsuitreiking na afloop
–  Inclusief één afterdrink per persoon
– Prijsje voor winnende team
– Gewaagde en originele spelmaterialen
–  BTW

Andere suggesties…