Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Het opwindendste groepsuitje van Haarlem is natuurlijk Vijftig Tinten Grijs. Het uitje voor de ondeugende meidengroep! Geknipt voor je vrijgezellenuitje of ander damesuitje. Bij deze citygame leef je het verhaal van Anastasia Steel. Terwijl je gewaagde en pikante opdrachten uitvoert volg je een speciale route door de binnenstad van Haarlem.

Programma Vijftig Tinten Grijs Haarlem
Op ons meeting in hartje van Haarlem zal het startsein klinken. Onze ‘Christian Grey’ (spelbegeleider/ begeleidster) staat jullie op te wachten voor levendige introductie op dit gewaagde spelprogramma. Er verschijnt een contract ter tafel waar alle groepsleden hun handtekening op zetten. Dan is het aftellen en kun je met je team de stad in om ‘Vijftig Tinten Grijs Citygame’ te gaan spelen. Voorzien van sexy voorwerpen en kinky attributen ga je erop uit. Deze gewaagde attributen ontvang je van je spelbegeleider en gaandeweg het programma zal blijken wanneer je ze nodig hebt…. Spannend?

De route van de opdrachten brengt je langs diverse boeiende Haarlemse locaties. Zo zijn jullie ook nog eens lekker sportief bezig en zie je veel van het prachtige Haarlem.

Teruggekomen in het Haarlemse café kijkt onze spelbegeleider de antwoorden na en telt de punten van de verschillende teams bij elkaar op. Applaus voor het team met de meeste punten. Zij zijn de winnaars!

Waarom Vijftig Tinten Grijs in Haarlem?
Bij deze heerlijke citygame kun je ongeremd met je vriendinnen helemaal los gaan. Het is variatie en hilariteit troef met Vijftig Tinten Grijs. De ludieke en onwaarschijnlijke opdrachten maken dit een onvergetelijk uitje in Haarlem centrum. Boek dit spelprogramma op jouw datum en tijdstip naar keuze. Zoek je een volledig daginvulling voor je bezoek aan Haarlem boek dan bijvoorbeeld ook ons Foute Pop Quiz Diner erbij of koppel een lunch, brunch of diner aan dit hilarische spelprogramma.

Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma in Haarlem is inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider/ spelbegeleidster
– Prijsuitreiking inclusief consumptie per persoon
– Prijs voor het beste team
– Bijzondere spelmaterialen
– BTW

Andere suggesties…