Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Het damesuitjes van het moment is ongetwijfeld onze Vijftig Tinten Grijs Citygame in Leiden. Dit ondeugende spelprogramma is geknipt voor je vrijgezellenuitje of ander vriendinnenuitje. Duik in de ongekende wereld van Anastasia Steel…. Voer samen met je vriendinnen ondeugende missies uit in de straten van Leiden. Dit wordt spannend! Ben je er klaar voor?

Programma Vijftig Tinten Grijs Leiden
Op ons trefpunt in hartje Leiden maak je kennis met onze sympathieke spelbegeleider. Deze spelbegeleider geeft een inspirerende uitleg en inleiding over de komende onvergetelijke uurtjes. Eerst tekenen we symbolisch het contract! Iedereen zet haar handtekening onder het contract waardoor iedereen er ook helemaal voor gaat! Want bij Vijftig Tinten Grijs gooi je alle schroom van je af!

Daarna ga je samen met je vriendinnen de straten van Leiden onveilig te maken. Voordat je vertrekt  krijg je eerst ook nog een aantal kinky en sexy attributen mee die je nodig zult hebben om al die missies in de binnenstad uit te voeren. Deze missies zitten allemaal is de sfeer van Vijftig Tinten Grijs en zijn daarom allemaal spannend en uitdagend!

Door het uitvoeren van de opdrachten kom je langs diverse hotspots van Leiden. Je bent dus ook lekker in de buitenlucht en je ziet veel van het historische Leiden.

Aan het eind van het spel ontmoet je jullie spelbegeleider voor een afterdrink in een gezellig Leids café. De antwoorden worden nagekeken en de scores worden bekend gemaakt. Bij de sfeervolle prijsuitreiking mogen de winnaars een chique prijsje in ontvangst nemen!

Waarom Vijftig Tinten Grijs in Leiden?

Deze spannende citygame is lekker gewaagd en haalt het beste bij iedereen naar boven. Vijftig Tinten Grijs spelprogramma zit vol sfeer, spanning, hilariteit en teambuilding. De onwaarschijnlijke en gewaagde opdrachten maken dit een bijzonder spelprogramma in Leiden.

Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma Leiden is inclusief:
– Ervaren en sympathieke spelbegeleider
– Sfeervolle prijsuitreiking
–  Inclusief één drankje per persoon
– Prijsje voor de winnaar
– Ludieke en originele spelmaterialen
–  BTW

Andere suggesties…