Walking Brunch in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Lekker genieten van een heerlijke brunch en ondertussen genieten van het fascinerende Rotterdam? Dat kan met Get Events! Wij gidsen u naar de mooiste hotspots van Rotterdam en onderweg doen wij een paar smakelijke eetlocaties aan. Dit is een totaalbeleving van Rotterdam!

De Walking Brunch in Rotterdam
Gedurende deze sfeervolle Walking Brunch neemt onze sympathieke stadsgids u en uw gasten mee naar de meest boeiende plekken van Rotterdam. Ontdek de woelige geschiedenis en de indrukwekkende bezienswaardigheden van de topstad Rotterdam. Bij deze leerzame en gezellige wandeltocht stoppen wij bij verschillende knusse restaurants. Bij elke eetgelegenheid krijgt u een deel van een voortreffelijke brunch voorgeschoteld.  Zo wisselt u culinair genieten af met de nostalgische bezoekjes van onze uitgekiende wandelroute. De Brunch bestaat uit een heerlijke verzameling van lekkere dranken, rijkelijk belegde broodjes en diverse lekkernijen. Bij elk restaurantbezoek staat u weer voor een nieuwe aangename verrassing. Dat is het leuke van De Walking Brunch! Daarbij hoort u tijdens de wandelingen een aantal vermakelijke verhalen en geestige anekdotes van onze bevlogen stadsgids.

Maak van uw groepsuitje in Rotterdam een ware beleving en koppel culinaire hoogstandjes aan de mooiste plekjes van Rotterdam! Wij wijzen u de weg!

De Walking Brunch is inclusief:
– Enthousiaste en professionele gids
– Prachtige en beproefde wandelroute
– Een heerlijke en goed opgebouwde brunch
– BTW