Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Rotterdam / Dagarrangement Rotterdam
Verfijn hieronder:

Ben je op zoek naar een onvergetelijk groepsuitje in Rotterdam? Boek dan één van onze dagarrangementen. Al onze arrangementen zijn met zorg samengesteld, waardoor wij ervoor zorgen dat het je gasten aan niks zal ontbreken.

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje of personeelsfeest? Combineer dan een van onze speurtochten of citygames met smakelijke lunch, gevolgd door een rondvaart op een privéboot met aansluitend een Stand Up Comedy Diner. Maar ook onze gezellige rondleidingen samen met een privégids kunnen prima gecombineerd worden.

Voor de echte levensgenieters onder ons hebben wij ons Walking Dinner. Tijdens deze culinaire rondleiding nemen wij je mee naar drie verschillende restaurantjes waarbij je de lekkerste gerechten geserveerd krijgt. Dit groepsuitje is ook per privéboot te boeken in de vorm van ons Floating Diner.

Heb je speciale wensen? Wij maken ook hele dagprogramma’s op maat. Wij regelen graag het vervoer van en naar de locaties en ook het maken van de hotelovernachtingen nemen wij je graag uit handen. Weinig is onmogelijk, je hoeft het alleen maar te vragen!