Comedy Show Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 30 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Wij zorgen dat jouw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest top wordt met onze Comedy Show! Laat je entertainen door één of meerdere van onze comedians. Wij bieden een volledige Comedy Show op locatie of op een uitgaanslocatie in Rotterdam. Maak kennis met onze ‘stand up comedians’. Zij hebben stuk voor stuk een hilarische topact in huis. Ook kunnen zij in opdracht een act op maat brengen. Bijvoorbeeld gericht op een specifiek thema of een speciale persoon.

Onze fantastische Comedy Show in Rotterdam is de uitgelezen manier om het bedrijfsfeest of ander groepsuitje te verrijken met sfeer en plezier!
Vele professionele en ervaren comedians en cabaretiers hebben wij in bestand. Zij zijn geknipt voor onze dinnershows en zullen je overladen met hilarische grappen, snedige oneliners en gevatte improvisaties!

Behalve Nederlandstalige kunnen wij overigens ook Engelstalige comedians leveren voor je Comedy Show in Rotterdam.

Comedy Show Rotterdam op maat
Wil je een exclusieve en op maat geschreven Comedy Show of Act? Bij deze optie zullen onze comedians bijvoorbeeld jouw bedrijf of een specifieke collega in het zonnetje zetten. Of bij een vrijgezellenfeest kan dat de toekomstige bruid of bruidegom zijn! Aan de hand van de vooraf aangeleverde info schrijven onze comedians grappen op maat. Daardoor zal de herkenbaarheid extra groot zijn en de lach nog uitbundiger!

Wij maken van jouw personeelsuitje, bedrijfsborrel of vrijgezellenviering graag een lachfestijn! Het is ook mogelijk om de Comedy Show in Rotterdam te combineren met een door ons verzorgde borrel of driegangendiner. Laat alles aan ons over en verzeker jezelf en je gasten van een doorslaand succes!

De Comedy Show Rotterdam is inclusief:
– Ervaren en bewezen comedians
– Techniek
– Zaalhuur comedylocatie Rotterdam
– BTW

Andere suggesties…