Waterfietsen Race Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 29.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Je gaat tijdens dit spelprogramma niet gewoon fietsen, maar je gaat waterfietsen door de wateren van Utrecht! Verdeeld in teams en ga je op je waterfietsen de strijd met elkaar aan over de Utrechtse grachten. De winnaars van de Waterfietsen Race Utrecht kunnen rekenen op een welverdiend en heerlijk prijsje. Klaar voor de start; AF!

Waterfietsen speurtocht spelverloop
We beginnen deze waterfietsen speurtocht zeer centraal, namelijk tegenover het Stadshuis van Utrecht, waar iedereen na 2 uur ook weer terugkeert. Gewapend met een vragenboekje trappel je de wateren van de binnenstad van Utrecht af, op zoek naar de juiste antwoorden op de speurtochtvragen.

Tijdens deze waterfietsen speurtocht zie je Utrecht een keer van een andere kant. Vanaf het water ziet Utrecht er namelijk nog mooier uit. Vol bewondering vaar je langs de indrukwekkende grachtenpanden, de historische bouwwerken en de fameuze kerkjes die Utrecht rijk is. Door de Waterfietsen Speurtocht kom je ook nog het een en ander te weten over Utrecht en haar enorme geschiedenis. Bij terugkomst is er de prijsuitreiking. Daar reikt onze spelbegeleider een prijsje uit aan het winnende team! Gefeliciteerd!

Wij weten zeker dat de Waterfietsen Race Utrecht een succesvolle invulling wordt van je groepsuitje. Of het nu om een bedrijfsuitje, een vriendenuitje of vrijgezellenviering gaat, de Waterfietsen Race is altijd een succes! Sta je nu al te trappelen?

Dit groepsuitje is lekker origineel en zit natuurlijk ook vol met teambuilding.  Als je een actief en gezond groepsuitje zoekt dat ook nog eens leerzaam en gezellig is, zoek dan niet verder! Onze Waterfietsen Race Utrecht is een onvergetelijk groepsevent.

Dit afdelingsuitje is niet alleen goed voor de teambuilding, maar is tevens leerzaam en super gezellig!

Inclusief:
– Ervaren Begeleider
– Spelprogramma
– Waterfietsen
– Prijsuitreiking

Tip! Ben je op zoek naar een groepsuitje op maat? Neem contact op voor een geheel vrijblijvende offerte of bel: 020-7009439.

Tip! Kijk naar de Utrecht Experience voor een speurtocht te voet!

Andere suggesties…