Wonder Winter Wandeling Amsterdam

  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 19.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Speciaal voor deze barre wintermaanden, hebben wij een hartverwarmende wandeling door het kloppende hart van Amsterdam voor u samengesteld. Want wij vinden dat uw winteruitje Amsterdam wel wat warmte gebruiken kan! Met onze Wonder Winter Wandeling beleeft u een onvergetelijke dag in ons mooie Mokum.

Winteruitje Amsterdam

Onze enthousiaste gids staat goed gemutst voor u klaar op het Beursplein, om u mee te nemen naar de mooiste winterse plekjes in onze wonderschone hoofdstad. Door middel van levendige verhalen en grappige anekdotes over het mooie Jordaan, weten wij uw winteruitje Amsterdam een bijzondere inhoud te geven. Onze professionele gidsen dragen Amsterdam een warm hart toe en zullen dit met hun enorme kennis gegarandeerd aan u over dragen.

Natuurlijk zijn wij ook op de hoogte van de beste kroegjes en cafés en we nemen u dan ook graag mee naar één van deze dranklokalen! Uw koude handen kunt u heerlijk opwarmen aan een flinke beker warme chocomelk en uw buikjes kunt u verwennen met een heerlijk stuk appeltaart.

Nadat jullie heerlijk zijn opgewarmd neemt onze gids graag opnieuw het voortouw om dit winteruitje een mooi vervolg te geven. Uw Wonder Winter Wandeling door de Jordaan wordt op deze manier op onvergetelijke wijze afgesloten.

Wandelt u met ons mee, tijdens uw winteruitje Amsterdam?

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– Route oude centrum Amsterdam
– Warme chocolademelk/koffie of thee 1 p.p.
– Verse appeltaart 1 p.p.
– Uw gewenste dag & tijdstip
– BTW