Workshop Bollywood Dansen in Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Volg samen met je collega’s of vriendengroep deze fascinerende Workshop Bollywood Dansen in Leiden!

Deze originele en unieke Workshop Bollywood Dansen is lekker actief, bijzonder en verrassend! Deze uren in Leiden staan garant voor een feestelijke en sfeervolle tijd met jullie gezelschap!
Al je collega’s of vrienden en vriendinnen gaan tijdens deze Workshop gekleed in kleurrijke kostuums. Ook de blinkende sieraden spelen een grote rol in jouw appearance! Wij creëren een onvergetelijke Bollywood-ambiance. Deze wervelende dansworkshop is zeer geschikt als onderdeel van uw vrijgezellenviering, bedrijfsfeest of ander groepsuitje in Leiden.

Onze sympathieke Bollywood-begeleider ontvangt jullie hartelijk in onze danszaal in het hartje van Leiden. Onder begeleiding van onze Bollywood-coach veranderen jullie stapsgewijs in heuse Bollywood-dansers!

Na een uitgebreide en heerlijke warming up gaat het grote werk beginnen. Het feest van het Bollywood dansen gaat van start! Vandaag leer je alle kneepjes van het vak. De sierlijke heupbewegingen, het verfijnde voetenwerk en elegante handbewegingen. Je krijgt het allemaal onder de knie. Danservaring is niet nodig, alleen een tomeloze inzet en een goed humeur!
Ter afronding van deze onvergetelijke Workshop in Leiden gaan jullie samen een ongekende Bollywood-dansact neerzetten. Dit wordt een gedenkwaardige happening om van te genieten!

Onze Workshop Bollywood Dansen is geschikt voor jong en oud en voor alle dansniveaus. Beleef deze Workshop Bollywood Dansen in Leiden en verrijk jullie groepsuitje op een originele manier!

De Workshop Bollywood Dansen Leiden is inclusief:
– Ervaren en enthousiaste danscoach
– Zaalhuur dansruimte Leiden
– Garantie op swingend en feestelijk groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…