Workshop Dirty Dancing Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Dit groepsuitje in Amsterdam zit tjokvol dans, muziek en passie! Samen met ons ga je tijdens deze workshop namelijk Dirty Dancing.
Dirty Dancing, de film met Patrick Swayze en Jennifer Grey is bij de meeste van jullie wel bekend. Maar ken je de danspasjes ook? Na deze workshop Dirty Dancing zeker weten!
Tijdens deze workshop leren wij jullie namelijk net zo dansen als in de film.

In hartje Amsterdam zal onze enthousiaste danslerares je hartelijk verwelkomen. Na een korte introductie is het tijd voor een gedegen warming up. Tijdens deze warming up kun je, je ‘dansspieren’ even goed opwarmen. Vervolgens wordt het tijd voor het echte werk en ga je de dansmoves uit de film nabootsen.
Op een rustig tempo leren wij je de verschillende moves uit de film. Mambo, Merengue en Salsa zijn slechts een aantal ingrediënten waaruit deze workshop is opgebouwd. En met deze heerlijke tropische klanken kan eigenlijk niemand stil blijven staan. Misschien, als je eraan toe bent, voeren we ook de befaamde lift uit!

Door het onspannen en muzikale karakter is deze workshop perfect geschikt als onderdeel van je personeelsuitje, vrijgezellenfeest en eigenlijk elk groepsuitje in Amsterdam.
Natuurlijk is de workshop zelf niet dirty en de dans eigenlijk ook niet, maar het is wel opzwepend, sexy, stijlvol, en bovenal erg gezellig.

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…