Workshop Lipdub Maken Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Bij de Workshop Lipdub Maken schitteren jullie in een eigen videoclip. Laat je fantasie de vrije loop en leg jullie samenzijn vast in onvergetelijke beelden. Dus heb er niet alleen vandaag plezier van, maar ook de rest van je leven!

Wat is een Lipdub? Wat, hoe en waarom!
De Lipdub is in de USA een regelrechte HIT, en inmiddels is deze rage ook overgewaaid naar Alkmaar. Niet alleen is een lipdub ontzettend leuk om in elkaar te zetten, maar het is daarbij een perfecte manier om je bedrijf, team, school of ander soort groep eens lekker in het zonnetje te zetten. Samen een lipdub maken is niet alleen sfeervol en gezellig maar ook een ideale vorm van teambuilding.

Lipdub maken in Alkmaar: 1,2,3 and…. ACTION!
Tijdens de Workshop Lipdub maken ga je onder begeleiding van onze professionele cameraman in één enkele take een hilarische videoclip maken. Vandaag hilarisch en vanaf morgen onvergetelijk en nostalgisch. Het eindresultaat wordt fraai voor je gemonteerd zodat je daarna je kant en klare videoclip ontvangt. We recorden de lipdub op een speciale plek in Alkmaar die jullie zelf mogen uitkiezen. Voor bedrijven kan dit bijvoorbeeld het kantoor, de kantine of parkeerplaats zijn. Maar ben je een vereniging, school of vrijgezellenuitje dan kun je een andere fraaie plek in Alkmaar uitkiezen.

Het begint met een nummer naar keuze en vervolgens visualiseren we hoe de clip eruit komt te zien. Welke act zal er worden opgevoerd? Wij adviseren om een lekker uptempo nummer met goede beat uit te kiezen. Natuurlijk draagt het ook bij aan de feestvreugde als iedereen extra uitgedost in beeld komt! Dus hou je qua kleding en versiering niet in!

Bij de lipdub is het leuk als iedereen specifieke rol heeft. Dit wordt allemaal doorgesproken en geoefend. Vervolgens is het tijd voor de grande finale en wordt de lipdub in Alkmaar in één enkele take vereeuwigd.

Boek de Workshop Lipdub maken  in Alkmaar vandaag!
De Workshop Lipdub maken duurt circa drie uur en is geschikt voor jong en oud. De workshop is te boeken voor elke dag en tijdstip naar keuze, zodat het precies past in jullie dagje in Alkmaar.

Workshop Lipdub maken in Alkmaar is inclusief:
– Professionele cameraman/ cameravrouw
– Montage en fraaie videoclip
– BTW

Andere suggesties…