Workshop plat Amsterdams

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 20.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Attelenoje! Worden jullie een beetje kriegel van het Amsterdamse dialect, misschien omdat jullie de helft niet begrijpen? Wat een geluk voor jullie want wij hebben hier wel sjoege van! Tijdens deze Amsterdamse workshop leren wij jullie de beginselen van ons mooie dialect!

Typisch Amsterdams uitje
Een meier of een joetje kennen de meeste mensen wel. Maar wat dachten jullie van een porum, belatafelen of versjteren? Tijdens deze Workshop Amsterdams Praten komen onze leukste en meest bijzondere uitspraken aan bod. Maar zonder een uitleg over de beginselen van ons accent, de tongval en uitspraken van klinkers lukt dat jullie nooit. Gelukkig is onze rasechte Amsterdammer aanwezig om jullie het een en ander bij te brengen.

Na deze workshop doen jullie niet onder voor een rasamsterdammer! En uiteraard worden de nodige pikketannissies en afzakkertjes gedaan om jullie te laten zien hoe wij Amsterdammers dat doen!

Dit typisch Amsterdamse uitje is ook in combinatie met een Smartlappen Workshop te boeken, zodat jullie de geleerde klanken gezamenlijk ten gehore kunnen brengen! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Inclusief;
– Rasamsterdammer
– Tekstboekjes
– Zaahuur
– Oorkonde
– BTW

Een workshop Amsterdamse smartlappen zingen kan natuurlijk ook.

Andere suggesties…