Amsterdamse Inburgeringscursus

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Bent u toe aan een uitje vol humor, muziek en gezelligheid? Dan is onze Amsterdamse Inburgeringscursus op uw lijf geschreven!

Tijdens dit uitje wordt u in ’no time’ klaargestoomd tot een niet van echt te onderscheiden Amsterdammer.

Wij beginnen deze Amsterdamse Inburgeringscursus met een Workshop Plat Amsterdams.

Workshop Plat Amsterdams
Deze workshop speelt zich af in een typisch Amsterdams cafeetje. Hier zal onze Amsterdamse bijgoochem al op u staan te wachten. Als iedereen een plaatsje heeft gevonden zal deze linkmiegel het heft in handen nemen. Tijdens deze anderhalf uur durende workshop leert u hoe u moet zeuren, zeiken en zaniken als een echte Amsterdammer. Zo leert u hoe u een biertje moet bestellen, een pikketanissie moet drinken, maar ook echte Amsterdamse woorden als koekblik, befgajes en penoze zullen we aan een nader onderzoek onderwerpen.

Workshop Smartlappen Zingen
Na deze workshop plat Amsterdams is het de beurt aan de accordeonist. Deze zal u trakteren op een heuse smartlappenworkshop.

De ene na de andere smartlap zal onze ‘’smartlappen specialist’’ uit zijn trekzak trekken en natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat er voldoende tekstboekjes voorhanden zijn zodat zelfs de grootste ”smartlappen leek” de middag of avond van zijn of haar leven heeft.

Dus bent u wel toe aan een middagje lachen, gieren en brullen in hartje Mokum? Aarzel dan niet en boek deze Amsterdamse Inburgeringscursus.

Inclusief;
-Zaalhuur
-Inburgeringscursus
-Accordeonist
-BTW

Andere suggesties…