Workshop Smartlappen Zingen Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Dit muzikale uitje is er eentje voor de Frans Bauertjes onder ons! Of bent u meer een fan van Hazes, Meeuwis of Shaffy? Geen paniek, alles kan vandaag aan bod komen tijdens deze sfeervolle en nostalgische Workshop Smartlappen Zingen in Amsterdam.

In een authentieke Amsterdamse kroeg staat onze accordeonist al op u te wachten. Tijdens de Workshop Smartlappen Zingen Amsterdam gaat u onder begeleiding van onze altijd gezellige accordeonist uit volle borst de bekendste Amsterdamse en andere Hollandse smartlappen meezingen. Deze heerlijke meezingsessie staat bol van sfeer, nostalgie en ontroering.

Als iedereen een lekker drankje heeft genomen om even goed in de stemming te komen, nemen we er nog een. Vervolgens worden de tekstboekjes uitgedeeld en zal het startschot worden gegeven. De ene na de andere gouwe ouwe en Hollandse nieuwe zal onze Johnny Meijer uit z’n trekzak weten te trekken. Willy Alberti, Tante Leen, Andre Hazes, Guus Meeuwis, Ramses Shaffy, Frans Bauer: ze zullen allen de revue passeren. U begrijpt het al, dit is een van meest sfeervolle en muzikale uitjes in Amsterdam. Onze accordeonist is een sympathieke en goedlachse muzikant en zanger. Hij is zo aanstekelijk, hij weet zelfs de meest timide angsthaas aan het zingen te krijgen. Let maar op!

Aan het eind van deze anderhalf uur durende workshop zal blijken wie van jullie zich mag opgeven bij Hollands Got Talent en een glansrijke zangcarrière tegemoet gaat. Uiteraard hoeft u eigenlijk geen zangwonder te zijn. Met elkaar zingen is veel gemakkelijker dan solo zingen. Bovendien, het gaat natuurlijk om het genot en het onvergetelijke samenzijn. Een topsfeer, daar draait het om bij onze Workshop Smartlappen Zingen in Amsterdam.

Wilt u uw zangkunsten later nog terugluisteren of bewaren voor het nageslacht? Geen probleem, tegen een meerprijs van €50,00 is het mogelijk een gedeelte van de workshop op CD te laten zetten.
Wij garanderen u dat u een toptijd zult hebben tijdens de Workshop Smartlappen Zingen. Vele groepsuitjes gingen u voor en hadden een toptijd hier in het hartje van Amsterdam.

Workshop smartlappen zingen Amsterdam is inclusief:
– Accordeonist
– Tekstboekjes
– Zaalhuur
– BTW

Tip! U kunt deze workshop voor een meerprijs van €12,50 p.p. heel goed combineren met een Wallentour of een Jordaantour. Onze gidsen zetten u aan het eind van de rondleiding graag af bij één van de smartlappencafeetjes.

 

Andere suggesties…