Workshop Salsa Dansen in Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Je hebt alles op een rijtje gezet en besloten dat jullie groepsuitje in Nijmegen sfeervol, swingend en lekker actief moet zijn. Zoek niet verder. Want met onze feestelijke Salsa Workshop win je de hoofdprijs!
Wij nodigen je uit in onze exclusieve dansruimte in de binnenstad van Nijmegen. Onze Salsa instructeur wacht je op met de zwoele klanken van Latin muziek op de achtergrond. Onder begeleiding van onze kundige workshopbegeleiding leer je alle ins en outs van de heerlijke dans die Salsa heet.
De workshop is geschikt voor iedereen. Jong, oud, veel danservaring, geen danservaring. Het maakt niet uit. We bouwen alles rustig op en aan het eind van de dansworkshop zul je versteld staan van jezelf en je gasten.
De Salsa Workshop start met een boeiende introductie over de oorsprong van het Salsa dansen. Met een paar attractieve opwarmingsoefeningen ga je vervolgens uw dansspieren lekker los maken.
Daarna is het tijd voor het grote werk en ga je aan de slag met soepele heupbewegingen, zwierige armbewegingen en speels voetenwerk. Al uw twijfels worden weggenomen zodra je in de Salsa trance komt. Swing er op los en beleef samen met je collega’s of vriendengroep deze dansfiësta!
Vamos a bailar!

De Salsa Workshop Nijmegen is inclusief;
– Professionele salsa-instructeur
– Zaalhuur locatie Nijmegen
– Garantie op feestelijk groepsuitje.
– BTW

Andere suggesties…