Workshop Dirty Dancing in Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Welkom in onze sfeervolle dansstudio in het hartje van Nijmegen. Onze Workshop Dirty Dancing houdt in dat je samen gaat dansen in een ambiance vol nostalgie! Deze Workshop Dirty Dancing is een succesvol uitje en daarom een echte aanrader!
Net zoals de hoofdrolspelers in de film Dirty Dancing leef je, je lekker uit. Vandaag ben je een aantal fraaie dansbewegingen en dancemoves rijker. Wij brengen je danskunsten naar een hoger niveau! Nog geen danservaring? Geen probleem, wij bouwen het pasje voor pasje op….
In onze dansruimte in de binnenstad van Nijmegen voorziet onze danscoach je van een wervelende inleiding op deze bijzondere Workshop. Na een stevige warming up maak je kennis met een fascinerende choreografie. Want de Workshop Dirty Dancing in Nijmegen mondt uit in een spectaculaire slotact.
Eerst werken we natuurlijk aan de verschillende dansbewegingen en dansstijlen. Zo proeven jullie vandaag even aan de Mambo, de Merengue en de Salsa.
De Workshop Dirty Dancing in Nijmegen zit vol uitdaging, ontspanning en sfeer. Reken af met het standaard personeelsuitje of het voorspelbare vrijgezellenfeest en maak van deze gelegenheid een actieve happening met onze Workshop Dirty Dancing in Nijmegen!

Workshop Dirty Dancing in Nijmegen is inclusief:
– Ervaren en professionele dansbegeleider
– Zaalhuur danszaal Nijmegen
– Garantie op swingend en nostalgisch uitje
– BTW

Andere suggesties…