Workshop Twerken Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Wil je jullie vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest echt bijzonder maken? Met de Workshop Twerken in Amersfoort krijg je een groepsuitje vol sportieve beweging, verrassing en een echt feestgevoel. Dit wordt een sfeervol meidenuitje in de binnenstad van Amersfoort!

Waarom Twerken als vrijgezellenfeestje?
Het dansfenomeen Twerken is steeds populairder geworden binnen de danswereld. Deze sexy moves zijn in veel dansstijlen terug te vinden en bijna niet weg te denken uit videoclips van de grote
popidolen. Veel beroemde artiesten Twerken in hun clips en live-shows. Vandaag gaan jullie dat ook doen! Samen ga je shaken, bouncen en ga je helemaal uit je dak! Let’s party!

Workshop Twerken, het programma
De Workshop Twerken start met een aanstekelijke warming up. Gooi die spiertjes maar los. Daarna krijg je van onze professionele danseres uitgekiende oefeningen om op die manier Twerken bij het dansen toe te passen. Twerken is in feite een heerlijk samenspel tussen heupen en billen. De beweging van heup tot bil accentueer je en zo train je deze sexy moves. Met een paar gerichte oefeningen en handige instructies kom je al verrekt ver.

Onze instructrice leert jullie het Twerken stap voor stap. Je hoeft geen danservaring te hebben, want met ons stappenplan kan iedereen leren Twerken! Dit wordt een sfeervol en hilarisch samenzijn met je vriendinnen in Amersfoort.

Handige tips voor het Twerken
Doe gemakkelijke schoenen of gympies aan en makkelijk zittende kleding, zodat jullie je lekker vrij voelen om te dansen en te bewegen. De Workshop Twerken kunnen we in overleg ook invoegen in een dagprogramma in Amersfoort. Combineer de Workshop Twerken met een driegangen diner, lunch of een high tea op een van onze locaties in Amersfoort.

Onze Workshop Twerken is te boeken op elk tijdstip en datum naar keuze. Ook in andere steden dan Amersfoort kun je deze bruisende Workshop Twerken volgen.

De Workshop Twerken in Amersfoort inclusief:
– Professionele danseres
– Zaalhuur dansstudio Amersfoort
– Garantie op swingend uitje
– BTW