Moordlunch Utrecht

Prijs: 
€ 38,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
12
Tijdsduur: 
2,5 uur

Zo spannend heeft u nog nooit gegeten! Kruip in de huid van Appie Baantjer en stap in de wereld van Peter R. de Vries. Als u denkt vanmiddag op uw gemak van een heerlijke lunch og high tea te kunnen genieten, dan heeft u het goed mis.

Net wanneer iedereen lekker zit, stormt de politie het pand binnen en vertelt dat er een moord is gepleegd en dat de dader zich in uw gezelschap bevindt. Is dat even schrikken... Wie kunt u nog vertrouwen in deze wereld van list en bedrog? De politie uit Utrecht heeft uw hulp nodig! Als Sherlock Holmes en zijn trouwe metgezel Wadson moeten jullie deze moordzaak zien te ontrafelen.

Onze kundige politiemensen zullen nadat ze het pand zijn binnengevallen een aantal verdachten uit uw groep pikken en deze door middel van pakken en pruiken net even iets verdachter maken. De rest van de groep moet in teams en door middel van het stellen van vragen deze moord zien op te lossen. Hier komt dus teambuilding en uw speurneus aan te pas. Rekent u maar dat dit puzzelplezier tot een hilarische en bruisende sfeer leidt!

De fascinerende en uitdagende spelrondes van de Moordlunch in Utrecht wisselen wij af met heerlijke lunchgangen.  Deze uitgebreide lunch of High Tea bevat rijk belegde sandwiches en tal van heerlijke zoetigheden. Natuurlijk is er ook een grote keuze aan diverse theeën, verse koffie, jus d’orange en andere heerlijke dranken. U krijgt met deze Moordlunch het lekkerste en spannendste totaalpakket dat Utrecht te bieden heeft. Bovendien, het winnende onderzoeksteam wint een eervol prijsje!

Onze Moordlunch in Utrecht is heel geschikt als bedrijfsevent, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familieviering. Zowel jong en oud en iedereen die van mysterie houdt, heeft een gegarandeerde topdag tijdens dit Moordspel in Utrecht!

Dus heeft u zin in een middagje culinair Cluedo? Boek dan dit uitje en puzzel gezellig met ons mee!
 
Inclusief:
- Heerlijke lunch/high tea
- Professionele acteurs
- Zaalhuur
- Verkleedmaterialen
- Prijsje voor het winnende team
- Te boeken op uw eigen dag en tijdstip
- BTW
 
Nieuw in ons assortiment - Het Maffia Moorddiner