Zij gelooft in mij Smartlappen Arrangement

Prijs: 
€ 35,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
15
Tijdsduur: 
3,5 uur
Bent u ook helemaal fan van André Hazes? Dan zal dit bijzondere groepsuitje zeker in de smaak vallen.

Tijdens ons ‘Zij gelooft in mij Smartlappen Arrangement’ combineren wij een Jordaan rondleiding met onze gezellige André Hazes Smartlappen Workshop!

Wij beginnen dit arrangement met een onversneden stadswandeling door misschien wel de muzikaalste buurt van Amsterdam; ‘de Jordaan’! Onder begeleiding van een ‘ras Amsterdammer’ wordt u meegenomen naar een wereld van weleer. De gids zal u tijdens deze 1,5 uur durende stadswandeling alles vertellen over het reilen en zeilen van deze voormalige volkswijk in het centrum van Amsterdam. Hier zult u het antwoord krijgen op al uw prangende vragen.

Na deze ouderwets gezellige rondleiding wordt u door de gids afgezet bij één echte Amsterdamse kroeg, waar onze accordeonist al met smart op u staat te wachten.

Deze trekzakvirtuoos is een echte André Hazes specialist. Onder begeleiding van zijn accordeonmuziek gaat u de bekende nummers van André Hazes ten gehore brengen. En voor iedereen die toch niet zo heel bekend is met de muziek van Hazes hebben wij natuurlijk tekstboekjes liggen.

Dit uitje is er eentje voor de echte Hazes liefhebbers onder ons en misschien wordt u wel ontdekt als de nieuwe Hazes!

Dit groepsuitje in Amsterdam is per uitstek geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardagsfeestje en is op ieder door u gewenst tijdstip te boeken.

U kunt onze André Hazes Smartlappen Workshop ook los boeken of in combinatie met een wallenwandeling, fietstour en zelfs een scootertour behoort tot de mogelijkheden! Neem contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.  

Inclusief:
- Professionele gids
- Beproefde route
- Accordeonist
- Een gezellig middagje smartlappen zingen
- BTW

Gerelateerde Uitjes:
Wallentour €12,50 p.p.
Jordaantour €12,50 p.p.