Cabaret Diner Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Welkom in Haarlem voor een sfeervolle en smakelijke happening! Ons Cabaret Diner Haarlem is een feest vol lachen en Bourgondisch dineren! Ons grandioze Cabaret Diner is bij uitstek het uitje voor jouw afdeling, bedrijf of andere gelegenheid.

Deze happening vindt plaats in ons theaterrestaurant in het knusse centrum van Haarlem. Hier staat jullie een voortreffelijk driegangen menu en een onvergetelijke topshow te wachten. Je voelt je direct thuis op de gezellige locatie die wij voor jullie reserveren. Laat je gaan en geniet onbekommerd van het Cabaret Diner in Haarlem!

Wij leveren culinair maatwerk met onze variatie aan dinerkeuze. Zowel bij het voorgerecht als bij de hoofdmaaltijd kies je uit vlees-, vis- of een vegetarische gerecht. Zo is er voor ieder wat wils en wordt u goed verzorgd bij ons Cabaret Diner Haarlem!

Zodra de borden van de hoofdschotel zijn opgeruimd, verschijnen onze ervaren cabaretiers ten tonele. Deze gelouterde professionals brengen een zeer vermakelijke en verrassende Cabaretshow! Elk van deze artiesten heeft een unieke act vol gevatte verhalen en hilarische humor. De lachspieren maken vanavond overuren hier in Haarlem!

Fantastische anekdotes, geestige oneliners en sterke improvisaties zijn onderdeel van dit sfeerverhogende Cabaret Diner in Haarlem.
Dit Cabaret-arrangement is een bewezen succes en een onmisbare ervaring! Trakteer jouw gasten op dit gedenkwaardige uitje in Haarlem!

Het Cabaret Diner in Haarlem is inclusief:
– Professionele Cabaretiers en Comedians
– Uitgebreid driegangen menu
– Zaalhuur locatie Haarlem
– BTW

Andere suggesties…