Cabaret Diner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 64.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Boek dit sfeervolle uitje in onze Domstad! Wij bieden een hilarische show gekoppeld aan verrukkelijk eten. Dit is een geweldig arrangement voor je personeelsfeest, bedrijfsuitstapje of ander groepsuitje in Utrecht.
Onze cabaretiers wachten je op in dit knusse theaterrestaurant in het centrum van Utrecht. Geniet van ons uitgebreide driegangen maaltijd aan onze feestelijk gedekte tafels. Bij het voor- en hoofdgerecht is er keuzemogelijkheid tussen een vlees-, vis- of vegetarische schotel. Al je gasten komen dus één voor één een aan hun trekken.
Na het smakelijke hoofdgerecht maken onze verrassende cabaretiers hun opwachting. Jullie groep gaat een Cabaret Show beleven die zijn weerga niet kent. Deze door de wol geverfde cabaretiers zijn stuk voor stuk bewezen professionals met elk een unieke act. Reken er maar op dat je lachspieren het druk krijgen!
Jij en je gezelschap worden verwend met grappige verhalen, sterke improvisaties en duizelingwekkende topgrappen. Onze Cabaret Show is een meeslepende en hilarische show.
Het Cabaret Diner Utrecht is het groepsuitje dat je zeker samen je vrienden of collega’s wilt beleven!

Het Cabaret Diner Utrecht is inclusief:
– Professionele Cabaretiers en Comedians
– Heerlijk driegangen maaltijd
– Zaalhuur locatie Utrecht
– BTW

Andere suggesties…