Chris PubQuiz Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Tijdens deze pubquiz gaan jullie verdeeld in teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen. Vragen over allerhande onderwerpen zoals showbizz, muziek, sport en BN-ers zullen in hoog tempo op jullie worden afgevuurd. De vragen zijn gevarieerd en divers en juist daarom is deze quiz geschikt voor jong en oud.

Ook is het mogelijk dat wij onze Chris PubQuiz deels op maat maken en door jullie aangeleverde vragen in het spel zullen gaan verwerken. Hierbij kan je denken aan vragen over een bepaalde stad, persoon, bedrijfstak of afdeling. Deze Pubquiz heeft niets te maken met intelligentie maar puur met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord te geven.

Chris van der Ende
De presentatie van deze pubquiz is in handen van de Stand Up Comedian Chris van der Ende. Deze rasentertainer heeft als comedian al meer dan 1000 optredens op zijn naam staan en in verschillende televisie programma’s te bewonderen geweest, zoals de Comedy Factory, Raymann is laat en Comedy Casino. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van presenteren weet Chris elke zaal te boeien en te vermaken.

Chris PubQuiz op eigen locatie?
Heb je zelf een locatie waar je deze spetterende spelshow zou willen spelen met je bedrijf, vereniging of vriendengroep? Geen enkel probleem, Chris PubQuiz is ook op locatie te boeken. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Chris PubQuiz op Maat
Zou je deze pubquiz ook willen reserveren voor bij jou in het bedrijf of op de vereniging, maar vind je anderhalf uur iets te lang? Of is er een Speciale gelegenheid en zou je deze pubquiz in een bepaalde thema willen zien?
Geen probleem, neem contact op met een van onze medewerkers en zij zullen je graag helpen met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsfeest in Alkmaar. Inclusief tijdens deze Chris

PubQuiz;
– Gezellige locatie in hartje Amsterdam
– De enige echte Chris PupQuiz
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…