Chris PubQuiz in Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Zijn jullie op zoek naar een uniek bedrijfsuitje, personeelsfeestje of teamuitje in Amersfoort? Eentje die men niet snel zal vergeten? Dan is Chris PubQuiz op jullie lijf geschreven!

Deze pubquiz wordt namelijk gepresenteerd door Chris van der Ende, een Stand Up Comedian in hart en nieren. Chris heeft als Stand Up Comedian al duizenden optredens op zijn naam staan, zo was hij de vaste headliner van onder andere het Comedy Cafe in Amsterdam, de Comedy Explosion en de Comedy Adventure en heeft hij opgetreden op vele festivals en in verschillende tv programma’s waaronder de Comedy Factory, Raymann is laat en Comedy Casino.

Omdat Chris nu eenmaal verzot is op pubquizzen heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en zijn eigen pubquiz gefabriceerd. Dit natuurlijk op zijn eigen manier ( vol met grappen en hilarische vragen ). Door zijn grote ervaring als comedian, dagvoorzitter en presentator zal hij ervoor zorgen dat deze pubquiz een onvergetelijke ervaring voor jou en je gezelschap zal worden.

Chris PubQuiz in Amersfoort
In het centrum van Amersfoort hebben wij een gezellige privélocatie gereserveerd, waar jullie dit spelprogramma  zullen gaan spelen. Met Chris PubQuiz ben je gegarandeerd van anderhalf uur lachen samen met je vrienden, familie of collega’s.
Het spelprogramma bestaat uit verschillende spelrondes, tijdens deze spelrondes zullen jullie worden bekogeld met de meest uiteenlopende vragen en categorieën. Op deze manier hebben wij voor ieder wat wils en zijn jullie ervan verzekerd dat iedereen gezellig mee kan doen. Tijdens deze pubquiz in Amersfoort hebben wij onder andere vragen over de actualiteit, sport, films, BN-ers, showbizz, muziek en nog veel meer.  Wie van jullie weet op het juiste moment de juiste antwoorden te geven en er met de hoofdprijs vandoor te gaan?

Chris PubQuiz op eigen locatie?
Heb je zelf een locatie waar je deze hilarische pubquiz zou willen spelen met je bedrijf, vereniging of vriendengroep? Wij verzorgen onze Chris Pubquiz graag samen met onze opdrachtgever op een locatie naar keuze.

De Chris PubQuiz is inclusief;
– Huur gezellige locatie in Amersfoort
– De enige echte Chris PubQuiz
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…