Comedy Diner Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

De perfecte combinatie van lekker eten en lachen krijg je bij  het ‘Comedy Diner Amersfoort’.

Wil je smullen van goede grappen en culinaire hoogstandjes dan zit je hier goed! Het Comedy Diner in Amersfoort is een happening om nooit meer te vergeten!

Driegangenmenu
Jullie gezelschap komt goedlachs aan bij dit sfeervolle restaurant. Je neemt plaats aan de rijkelijk gedekte tafels en maakt je op voor een compleet verzorgd driegangendiner.
Je hebt ruime keus uit drie appetijtelijke voorgerechten, drie Koninklijke hoofdgerechten en een surprisedessert. Gedurende dit lekkere diner in Amersfoort kun je lekker bijkletsen en uitkijken naar de climax van de avond. Want zodra iedereen er klaar voor is zullen onze ‘stand up comedians’ het voetlicht betreden. Met hun grappen en improvisaties zullen zij zorgen voor een onnavolgbare Comedy Show in Amersfoort.

Stand Up Comedy Show
Onze Stand Up Comedy Show bestaat uit diverse top comedians en een host, ook wel MC of Master Of Cermony genoemd. Deze goedlachse comedians (bekend van TV en theater) gaan je overdonderen met een lawine van humor. Briljante grappen, sterke oneliners en hilarische anekdotes, ze komen allemaal aan bod. Hun jarenlange ervaring maakt dat zij gespecialiseerd zijn om elk publiek in te pakken en gek te maken. Met het Comedy Diner Amersfoort kiest u de perfecte activiteit om er een onvergetelijke avond van te maken. Ga er goed voor zitten en let goed op, want wellicht word jij of een collega door de comedians in het ‘zonnetje’ gezet.

Ons Comedy Diner in Amersfoort is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeestje of groepsuitje. Aarzel niet en boek dit topuitje in Amersfoort!

Het Comedy Diner is inclusief:
– Professionele topcomedians
– Spetterende comedy-acts
– 3 gangen menu
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…