Popquiz Diner Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Het muzikaalste quizdiner van het land is het Popquiz Diner in Amersfoort!

In de gezellige binnenstad van Amersfoort hebben wij speciaal voor jullie gasten een aparte ruimte geregeld in een sfeervol restaurant. Op deze bijzondere locatie staat onze eigen Matthijs van Nieuwkerk of Giel Beelen klaar om je te verwelkomen. Onze goedlachse quizmaster maakt verschillende teams. Daarna ga je het tegen elkaar opnemen bij deze nostalgische Popquiz dinerspel in Amersfoort.

Dit is een heerlijk muzikaal uitje. De uitdagende vragen over muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 vliegen je om de oren. Hoe heette ook al weer die ene zanger met dat foute kapsel? Wat was het exacte jaartal waarin Nederland het songfestival won? Hoe heette die megahit van Golden Earring ook alweer? De antwoorden liggen op het puntje van je tong maar weet je het antwoord op tijd?

Na afloop van deze Popquiz vol teambuilding weten we in welk team de grootste muzikale wijsneuzen zitten! En welk team hopelijk meer verstand heeft van andere zaken… Dit is een heerlijk en sfeervol dinerspel voor de nostalgische liefhebber!

Dit uitstapje klinkt je vast als muziek in de oren.. Aarzel niet en beleef een onvergetelijke avond in Amersfoort vol plezier en vermaak!

De Popquiz in Amersfoort is inclusief:
– Professionele Quizmaster
– Diner met drie gangen
– Spelprogramma
– Hoofdprijs voor winnend team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Attentie! Onze geweldige Popquiz in Amersfoort kun je ook boeken zonder diner. De Popquiz spelen op locatie naar eigen keuze of buiten Amersfoort? Geen punt, bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte met onze vriendelijke medewerkers.

Tip! Voor andere uitstapjes in Amersfoort neem een kijkje bij onze Avondarrangementen of Thema-diners. En bekijk zeker ook onze oergezellige Ik Hou van Holland Diners.

Andere suggesties…