Crazy 88 Lunchspel Den Haag

 • Den Haag
 • Vanaf 10 personen
 • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
 • 3.5 uur

Bij de Crazy 88 Lunch in Den Haag koppelen wij de knettergekke Crazy 88 Citygame aan een toplunch. Drie restaurantbezoekjes en drie lunchgangen wissel je af met absurde en bizarre spelopdrachten in het hartje van Den Haag. Na tal van uitdagende opdrachten staat er weer een lekker hapje op je te wachten. Het recept voor een superleuke middag in Den Haag! Let’s go crazy everybody!

Onze spelrondes zijn prettig gestoord, vermakelijk en onvergetelijk. Jullie Crazy 88 Spelbegeleider heeft een waslijst aan gewaagde missies voor jou in petto. Met een portie branie, creativiteit, teambuilding en fantasie gaat het jullie zeker lukken. De uitvoering van de opdrachten zet je op camera zodat jullie spelbegeleider na beoordeling een prijsje kan uitreiken aan het beste team. Dit uitje is een totaalbeleving in Den Haag.

In de drukke Haagsche straten ga je samen met je vrienden of vriendinnen van alles doen! Zingen, dansen, een polonaise lopen, moppen en verhalen vertellen, huwelijksaanzoeken doen aan wildvreemden en nog meer maffe acties! Profiteer van jullie eigen brutaliteit en fantasie! Reken maar dat deze middag onvergetelijke videobeelden zal opleveren!

Crazy 88 Lunchspel Den Haag spelverloop
Welkom bij onze spelbegeleider op ons meeting point in Den Haag. In diverse teams en gaan jullie gewapend met camera en plattegrond het bruisende centrum van Den Haag in. Na je eerste volbrachte opdracht, bel je meteen jouw spelbegeleider voor een splinternieuwe missie. Na dit eerste deel wandelen jullie naar het eerste restaurant voor de start van de heerlijke Crazy 88 Lunch in Den Haag. Tijd om bij te praten en te genieten van de lunchspecialiteiten. Daarna volgt een tweede serie uitdagende opdrachten. Zo wissel je spelplezier en restaurantbezoekjes heerlijk af.

Aangekomen bij het derde restaurant en na voltooiing van de laatste opdrachten, gaat jullie spelbegeleider de videofilmpjes bekijken en beoordelen. Wie wint het felbegeerde prijsje van de Crazy 88 Lunch in Den Haag?

Onze verrassende lunchgangen bestaan uit specialiteiten waaronder soep en broodjes en nog meer culinaire hoogstandjes. Het zinderende Crazy 88 Lunchspel in Den Haag is geschikt voor elk groepsuitstapje.

Crazy 88 Lunchspel Den Haag is inclusief:
– Ervaren spelbegeleider/ spelbegeleidster
– Spelmateriaal en gebruik videocamera
– Lunchgerechten bij drie verschillende locaties
– Prijsje voor team van de winnaars
– Bizarre en te gekke spelopdrachten
– BTW

Andere suggesties…

 • Moord in het Pand Den Haag
 • Haagsche Inburgeringscursus
 • Crazy 88 Den Haag

  Crazy 88 Den Haag

  v.a  24.50  p.p (incl BTW)

  Zin in een leuke en actieve citygame in het hart van Den Haag? Zo’n spelevenement dat u nooit meer zult vergeten? Zoek dan niet verder, want wij hebben voor u Crazy 88!

  • v.a 10 personen
  • Den Haag
  • 3.0 uur