Crazy Walking Dinner Game Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Proef de gekte van ons Crazy Walking Dinner Game in de binnenstad van Amersfoort! Dit is het ideale uitje om het leven van jullie voor één dag op zijn kop te zetten! Jij en je vrienden of collega’s worden namelijk uitgedaagd met bizarre opdrachten en instructies. Dit worden knettergekke uurtjes in Amersfoort!

Dit unieke arrangement gaat van start in het hartje van het knusse Amersfoort. Onze gedreven en bekwame spelleider begroet je hartelijk bij aankomst. Na een heldere introductie over het verloop van ons Crazy Walking Dinner, ga je de straten van Amersfoort onveilig maken!Je doet dat in verschillende teams. Het beste en meest maffe team wint de hoofdprijs!

In drie spelrondes komen verschillende opdrachten op je af. Absurde, geestige en onvoorstelbare missies staan je op te wachten! Als aandenken aan deze knotsgekke dag, maar ook als bewijsvoering, leg je de opdrachten vast op camera.  Elk team krijgt van onze spelleider een camera mee. Zo kan onze Crazy-expert achteraf de uitvoering van de opdrachten controleren, beoordelen en een winnend team bekend maken!

Deze hilarische spelrondes in het centrum van Amersfoort worden natuurlijk afgewisseld met ons verrukkelijke menu. Je dineert in drie verschillende restaurants. Zo leer je het culinaire en historische Amersfoort op een leuke manier kennen. Je passeert samen met je groep de meest spraakmakende pleinen, gebouwen en beelden die deze mooie stad in huis heeft. Tussen de avonturen door geniet u welverdiend van de smakelijke dinergangen. Gelukkig biedt ons Crazy-menu veel keuze. Zo zijn er vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Iedereen zal dus verwend en op maat bediend worden!

Voorbeeldprogramma
Onderstaande tijden zijn in overleg, maar geven je een beeld van het verloop.
17.00 Spelronde A
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Amersfoort I
18.30 Spelronde B
19.00 Hoofdschotel bij Restaurant Amersfoort II
20.00 Spelronde C
20.45 Dessert bij Restaurant Amersfoort III

Welk van de teams is het meest prettig gestoord? Wie slaagt erin om vreemde voorbijgangers te laten bulderen en gieren van het lachen? Wie is zo bijdehand om een paar dagjesmensen de polonaise te laten lopen door de Amersfoortse straten? En we hebben nog meer krankzinnige opdrachten, maar we verklappen niet alles! Boek ons Crazy Walking Dinner Game en wees gegarandeerd van een onwaarschijnlijke beleving!

De Crazy Walking Dinner Amersfoort is inclusief:
– Enthousiaste spelleider
– Spelmaterialen Crazy Game
– Driegangendiner
– BTW

Andere suggesties…