Ontmasker de Trol Diner Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Niemand is te vertrouwen tijdens ons Ontmasker de Trol Diner in Amersfoort…

Bezoek met jullie gezelschap dit sfeervolle restaurant in het midden van Amersfoort. Daar wacht onze sympathieke quizmaster jullie op. Want je bent klaar om het Ontmasker de Trol Dinerspel te spelen! Onze professionele quizmaster zal jullie groep opdelen in concurrerende teams. Na een enerverende uitleg van de spelregels kan het Ontmasker de Trol Spel van start! Deze avond in Amersfoort wordt gezellig, vermakelijk en onvergetelijk!

Spelverloop Ontmasker de Trol aan Tafel
Bij dit Ontmasker de Trol Diner zal jullie goedlachse quizmaster je verrassen met uiteenlopende vragen en opdrachten. Door teambuilding en samenwerking zul je de antwoorden en oplossingen vinden. Maar pas op! Elk team heeft een Trol die er alles aan doet om de boel te saboteren. Deze Trol is zo gehaaid om dit op een geniepige en ongemerkte wijze te doen!

Elke ronde wordt afgewisseld met een heerlijk gerecht. Zo kan iedereen lekker bijpraten over elkaars belevenis en het spelverloop. Na een hapje en een drankje kun je je alweer opmaken voor de volgende uitdagende vragen en opdrachten van het Wie is de Mol Diner in Amersfoort. Welk team slaag erin tijdens het Ontmasker de Trol Diner de meeste punten te behalen en die dekselse Mol te ontmaskeren?

Volgens ons ben jij klaar voor dit sfeervolle samenzijn vol teambuilding en heerlijk eten! Het kan allemaal bij dit fantastische speldiner in het hartje van Amersfoort.

Het Ontmasker de Trol Diner is inclusief:
– Drie gangen menu
– Ervaren quizmaster
– Spelmaterialen
– Hoofdprijs voor winnend team
– Zaalhuur
– Voorkeur voor datum en tijdstip
– BTW

Let op! Ons geweldige Ontmasker de Trol Diner is niet enkel in Amersfoort maar in heel Nederland beschikbaar. Stel dat je zelf een locatie in gedachten hebt, geen probleem. Bel of mail gerust met onze enthousiaste medewerkers voor meer informatie of een offerte.

Andere suggesties…