Workshop Disco Dansen Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Vandaag toveren we Nijmegen om tot disco-city! De Workshop Disco Dansen in Nijmegen is uniek, sfeervol en natuurlijk lekker actief! Tijdens deze Workshop vol nostalgie leer je discodansen aan de hand van de danstips en voorbeelden van onze discolerares. Ga samen met je groep los tijdens deze uren vol feestelijke sfeer, plezier en nostalgie!

Programma Disco Dansen Nijmegen
We hebben in hartje Nijmegen een besloten danszaal voor jullie gereserveerd. Onze professionele danseres zal ervoor zorgen dat je een paar onvergetelijke en swingende uren tegemoet gaat. Na een korte inleiding starten we met een dampende warming-up. Daarna zijn we toe aan het grotere werk waar het bij de Workshop Disco Dansen in Nijmegen om draait! Dompel jezelf onder in de ritmische bewegingen, de gevarieerde danspassen en discomoves. Door de heldere demonstraties van onze danseres brengen jullie het disco dansen snel in de praktijk. We draaien een paar memorabele disco-hits waar je lekker op kunt swingen! Leef je uit en waan je in je eigen Boogie Wonderland!

Voor wie is de Workshop Disco Dansen?
Bij uitstek geschikt voor dansfanaten of mensen met een nostalgische liefde voor discomuziek. Deze dansworkshop is te boeken iedere gelegenheid. Van vrijgezellenviering tot teamuitje en van verjaardag tot familiefeest. Zowel ervaren als onervaren mensen zonder danservaring zullen aan hun trekken komen. Bovendien past onze dansdocente de stof aan, inspelend op de mogelijkheden van elke deelnemer.

Waarom de Workshop Disco Dansen boeken?
De originele discopasjes en discobewegingen die je tijdens de workshop leert, kun je ook daarna nog gebruiken op de dansvloer. Onze Workshop Disco Dansen in Nijmegen is een bijzonder en nostalgisch groepsuitje! Boek de workshop Disco Dansen op elke datum en tijd naar voorkeur. Nijmegen is er klaar voor. De discolights gaan nu aan!

De Workshop Disco Dansen in Nijmegen is inclusief:
– Ervaren en enthousiaste discodocente
– Zaalhuur danszaal Nijmegen
– Verzekerd van swingende topuurtjes
– BTW

Andere suggesties…