Escape the City Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)

    De ‘vanaf’ prijs is gebaseerd op een groepsgrootte van 40 personen. 

    Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de laagste prijs voor uw groep.

  • 3 uur
U ontvangt een vrijblijvende offerte op basis van uw groepsgrootte.

Escape the City speelt zich af in de historische binnenstad van Amersfoort. Samen met je teamgenoten zoek je naar de vermiste geldbuit en bovendien heb je daarna de sleutel nodig om te stad weer te ontvluchten. Elke minuut telt dus er is haast geboden bij het uitvoeren van tal van originele missies. Lukt het jullie om een code te kraken? Los een breinbrekende puzzel op en ontcijfer samen een aantal cryptische raadsels… Van stil zitten is geen sprake want met je team bezoek je verschillende geheime locaties in Amersfoort. Escape the City is dus niet alleen lekker intensief maar heeft ook veel variatie en afwisseling!

Escape the City Amersfoort Spelverloop
Is dat Mr X die je opwacht het meeting point in Amersfoort? Dat moet hem zijn! Na een warm welkom en smaakvolle introductie, hoor je het brute verhaal achter de vermiste geldbuit. Na de speluitleg worden de teams verdeeld en teamcaptains aangewezen. We helpen je op weg met een aantal unieke spelmaterialen die de basis vormen voor het ontrafelen van het mysterie.
Snel spurt je met je teamgenoten de binnenstad van Amersfoort in. Onze uitgekiende speurroute gecombineerd met de geraffineerde missies maken van Escape the City  een boeiend en onvergetelijk spelprogramma. Met jullie goede stel hersenen en jullie sportieve wandelvoeten probeer je als eerste de buit te vinden.
Bij terugkomst staat een afterdrink en een afsluitende opdracht jullie op te wachten. Daarna is de langverwachte prijsuitreiking. Naar wie gaat de smakelijke hoofdprijs?

Waarom Escape The City in Amersfoort?
Escape the City is perfect voor zowel kleine en grote gezelschappen. Van vrijgezellenfeest tot teamuitje en van verjaardagsfeest tot het jaarlijkse familie-uitje. De variatie en de verrassende opbouw van de opdrachten maken van Escape The City een uniek spelprogramma. Zodra de miljoenen in zicht komen ga je steeds harder lopen. Boek Escape the City in Amersfoort op jouw dag en tijd naar keuze!

Escape the City Spel in Amersfoort is inclusief:
– Ervaren en inspirerende spelbegeleider
– Unieke en verrassende spelmaterialen
– 1 consumptie p.p. na afloop
– Sfeervolle prijsuitreiking
– Een smakelijke prijsje voor het beste team
– BTW

Andere suggesties…