Escape the City Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Met ons ‘Escape the City’ Spel toveren wij Den Haag om tot een Escape Room!

Weten jullie als eerst de geheime code te ontrafelen en op die manier uit het centrum te ontsnappen? Tijdens dit spannende spelprogramma vol raadsels, breinbrekers en mysterieuze locaties gaan wij erachter komen. Behalve dat dit spelprogramma ontzettend leuk is om te spelen, staat samenwerking en teambuilding bovenaan.

Escape the City Spelverloop
Jullie worden ontvangen door de mysterieuze Mr. Q. Deze, geheel in het zwart geklede excentriekeling, deelt jullie in verschillende teams van 5 á 6 personen op.
Zodra de teams zijn geformeerd en de speluitleg is gedaan, begint de klok te tikken. Jullie strijden namelijk niet alleen tegen elkaar maar ook tegen de klok!
Verspreid in het centrum van Den Haag bevinden zich een aantal geheime locaties en jullie hebben slechts twee uur de tijd om zoveel mogelijk van deze geheime locaties te vinden.

Bij elk van deze locaties horen raadsels, mysterieuze codes en cryptische vraagstukken.  Weten jullie de raadsels te ontcijferen? Bij het goed vervullen van de opdrachten krijgen jullie een code. Elke code brengt jullie weer een stapje dichter bij de sleutel en als je het heel goed speelt, kun je bonusaanwijzingen krijgen!

Lukt het jullie niet om de opdrachten op te lossen? Vraag Mr. Q. dan om een hint. Let wel op, deze hints kosten je tijd.

Welke groep lukt het als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad?

Haast is geboden want de klok tikt door!

Escape the City in Den Haag is inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– 1 consumptie p.p.
– Prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…