Escape the City Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3 uur

Met dit ‘Escape the City’ Spelprogramma toveren wij het centrum van Rotterdam om tot een spannende escape room!
Gedurende twee uur gaan jullie, opgedeeld in teams, geheime codes ontcijferen, raadsels oplossen en op zoek naar de mysterieuze locaties in het centrum van de stad. Met als doel om als eerste de sleutel van de stad te bemachtigen en jullie vrijheid terug te krijgen.

Welk team beschikt over de juiste tactiek en weet als eerst bij de sleutel te komen?

Escape the City Spelverloop
Het Escape the City Spel begint bij onze eigen Mr. Q. Deze mysterieuze leider legt tot in de puntjes uit wat jullie kunnen verwachten. Zodra iedereen weet wat hem of haar te doen staat, worden verschillende teams gemaakt van 5 á 6 personen. Zodra deze teams zijn geformeerd starten we de klok en gaat de tijd in!

Tijdens dit spannende spelprogramma in Rotterdam speel je niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de klok. Aan de hand van een eerste aanwijzing moeten jullie op zoek gaan naar een aantal geheime locaties in het centrum.
Op deze goed verborgen plekjes worden jullie flink aan het werk gezet. Hier staan een aantal raadsels, mysterieuze codes en cryptische vraagstukken op jullie te wachten.

Bij het oplossen van deze breinbrekers krijgen jullie een code. Elk van deze code brengt jullie weer een stapje dichter bij de sleutel. En mochten jullie nu heel goed gaan, dan krijgen jullie ook nog een paar bonuspunten toegestopt.

Lukt het niet om de breinbrekers te kraken? Vraag dan Mr. Q. om tips! Let wel op, deze tips kosten jullie kostbare minuten.

De groep die als eerste alle codes weet te bemachtigen, ontvangt de sleutel van Rotterdam en kan de stad ontsnappen.

Maar haast is geboden want de klok tikt door!

Escape the City in Rotterdam is inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– 1 consumptie p.p.
– Prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…