Fietsspeurtocht Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Op de fiets en gewapend met een vragenboek en een plattegrond worden jullie met een flinke aanmoediging de binnenstad van Den Haag ingestuurd. De Fietsspeurtocht is een lekker actief uitje waarin u lekker in beweging blijft en ondertussen ook de hersenen zult beproeven. Maar u staat er niet alleen voor want onze Fietsspeurtocht Den Haag is een competitie tussen teams. Haal de meeste punten en zorg dat uw team op het podium eindigt. Dan krijgt u ook een smakelijk prijsje….

Tijdens deze Fietsspeurtocht moeten jullie op zoek gaan naar de antwoorden op onze uitdagende vragen over Den Haag. Zo komt u langs de Turfmarkt, de Nieuwe Kerk, het Binnenhof, het Buitenhof en nog veel meer bijzondere plekken. Wie weet komt u onderweg nog wel een bekende tegen. Na de Fietsspeurtocht weet u een aantal ludieke en boeiende feitjes over Den Haag. Daarbij kent u de stad nu ook wat beter en weet u de belangrijkste plekken goed te vinden.

Natuurlijk zal er onderweg een hoop plezier worden gemaakt en gelachen worden. De combinatie van activiteit en ontspannen samenzijn is daarom ook zo fijn. Een event vol teambuilding en dus geschikt voor elk groepsuitje. Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest en van personeelsuitstapje tot familiefeest. Altijd een groot succes!

Zodra u de laatste vragen beantwoord heeft, snelt u zich naar het afgesproken café voor een afsluitend drankje. Het team wat het eerste terug is krijgt een paar bonuspuntjes. Daar aangekomen trakteert uw sympathieke speurtochtbegeleider jullie op een heerlijk drankje. Tijdens het borrelen en napraten, kijkt uw begeleider jullie antwoorden na. Wie gaat de Fietsspeurtocht Den Haag winnen? Dit wordt een hilarische afsluiting van een paar heerlijke uurtjes Den Haag.

Bent u ook benieuwd naar het beste wat Den Haag culinair te bieden heeft? We kunnen uw Fietsspeurtocht Den Haag ook afwisselen met een lunch, een high tea, een driegangen diner of zelfs een speldiner! Onze eventplanners zijn specialisten in het uitkienen van een volledig dagprogramma. Zo bent u met uw groep een heel dagje onder de pannen in Den Haag, zonder dat u er zelf veel werk aan heeft. Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden door te spreken.

Den Haag verwelkomt u met open armen!

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– Fietshuur
– Eén consumptie p.p.
– Prijs voor het winnende team
– BTW

 

Andere suggesties…