Foto Safari Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Bekijk Amsterdam eens met andere ogen!

Gewapend met een fotocamera zul je tijdens deze Foto Safari in het diepe worden gegooid. Samen met je vrienden en collega’s duik je als echte paparazzi de binnenstad van Amsterdam in! Om de door ons doorgegeven opdrachten op de gevoelige plaat te leggen. Voorzien van fotocamera dagen we je uit om de binnenstad van Amsterdam op bijzondere wijze in beeld te brengen. Weet weet komt er wel een nieuw fotografie talent naar boven!

Bij aankomst word je door onze enthousiaste spelbegeleider hartelijk welkom geheten. Deze zal beginnen met de speluitleg en het uitdelen van de spelmaterialen. Vervolgens is het klaar voor de start en af…

Al schietend en flitsend baan je, je een weg door de Amsterdamse binnenstad. Zo kom je op plekken waar je nog nooit eerder bent geweest en zie je dingen die je nog nooit eerder hebt gezien. Vervul de meegegeven opdrachten van deze Foto Safari en maak de foto’s waarmee je de hoofdprijs binnen zal slepen.

Als alle opdrachten zijn vervuld dan komen alle teams weer bij elkaar voor een lekker verkoelend drankje en de prijsuitreiking. Tijdens deze prijsuitreiking zullen wij de gemaakte foto’s op een groot scherm aan de andere teams laten zien. Dit zal gegarandeerd voor een hoop hilarische momenten zorgen! Wie o wie zal er met de prijs vandoor gaan? Wij zullen er tijdens deze Foto Safari achter komen. Ook zullen wij de foto’s achteraf opsturen, zodat je thuis nog na kan genieten van dit flitsende uitje in Amsterdam.

Foto Safari Amsterdam is inclusief:
– Begeleiding
– Consumptie
– Digitale camera
– Prijsuitreiking
– BTW
– Onze garantie op een flitsend uitje

Andere suggesties…