Foto Safari Breda

  • Breda
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Voor een onvergetelijk groepsuitje in Breda zit je met de Foto Safari 100% goed! Je gaat niet enkel scherpe foto’s nemen, maar bovenal verrassende en ludieke plaatjes! Het bruisende stadshart van Breda is jullie fotolandschap en ligt uitdagend voor je klaar…

Onze enthousiaste en inspirerende spelbegeleider ontvangt jullie op het afgesproken punt in het stadshart van Breda. Na een fascinerende uitleg over het verloop van de Foto Safari Breda, deelt de safari-begeleider de spelmaterialen uit. Behalve fototoestellen worden er ook een aantal uitdagende bestemmingen samen met een uitgekiende route aan je uitgereikt.

Net als die fanatieke paparazzi’s flits je samen met je team door de straten van Breda. Zo ontdek je vele fraaie locaties en de verborgen schatten van het fascinerende Breda. De Foto Safari is een heerlijk uitje vol uitdagende foto-opdrachten. Leerzaam, uitdagend, gezellig en hilarisch! Scoort jouw team de meeste punten, dan verzeker je jezelf van de welverdiende prijs van de dag!

Wanneer je de laatste kiekjes van de slotopdracht hebt geschoten, keer je samen met je team terug naar het café waar de spelleider je trakteert op een smakelijk drankje. Ondertussen vertonen wij de foto’s op een groot scherm waardoor je ook kan genieten en lachen om de foto’s van het andere team. Wedden dat jullie regelmatig dubbel liggen? Na het lastige juryberaad zal de terechte prijswinnaar bekend worden gemaakt! Is dat jouw team?

Onze Foto Safari in Breda wordt regelmatig geboekt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsevent.

Foto Safari Breda is inclusief:
– Spelbegeleider/ begeleidster
– Prijsuitreiking in café centrum Breda
– Consumptie tijdens de naborrel
– Gebruik digitale camera
– BTW
– Garantie op het meest flitsende uitje van Breda

Tip: Get Events biedt de Foto Safari in Breda ook aan met Engelstalige begeleiding. Ook buiten Breda, zelfs in alle steden in het land te boeken. Wanneer en hoe laat je maar wilt!

Andere suggesties…