Gouden Eeuw Stadswandeling

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 12.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Deze stadswandeling is een reis terug in de tijd waarbij onze gids u meeneemt naar de Gouden Eeuw.

De Gouden Eeuw was misschien wel de belangrijkste periode uit de Amsterdamse geschiedenis. Het was een eeuw vol ontdekkingsreizen, zeehelden, kruiden en specerijen.
Gedurende deze stadswandeling komt u langs de oh zo kenmerkende plekken en plaatsen van deze Eeuw. Zo neemt onze gids u mee naar de pakhuizen, monumenten en bouwwerken uit deze periode. Onderweg zal de gids verhalen en anekdotes vertellen die bij deze plaatsen horen.

Natuurlijk bezoeken wij tijdens deze stadswandeling ook een gezellig Amsterdams cafeetje voor een lekker pikketanissie of een andere versnapering.

Bent u op zoek naar een leuk en informatief bedrijfsuitje of personeelsfeest? Dan is deze stadswandeling zeker een aanrader!

Inclusief:
– Professionele gids
– Beproefde route
– Garantie op een gezellig uitje
– BTW

TIP! Wilt u deze stadswandeling gezellig afsluiten?  Boek dan onze Smartlappenworkshop.
Tijdens deze workshop gaat u samen met onze accordeonist en onder het genot van een lekker drankje de bekende Smartlappen uit volle borst meezingen.

Let op! Bent u op zoek naar een andere tour of stadswandeling, kijk dan gerust verder op de site voor ons uitgebreide aanbod van rondleidingen en stadswandelingen.

 

Andere suggesties…