Hou van Holland Quiz Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Onze Hou van Holland Quiz in Den Bosch is een middag propvol gezelligheid, quizvragen, muziekfragmenten en ongekende hilarische momenten.
Om deze reden is deze ‘Ik hou van Holland Quiz in Den Bosch’ geknipt als onderdeel van je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Maar ook als welkome adempauze van een vergadering of meeting is dit groepsuitje perfect geknipt!

Wij reserveren een fijne, door ons vrolijk versierde ruimte, in het altijd bruisende centrum van Den Bosch. Hier krijg je een hartelijke ontvangst van onze quizmaster. Aansluitend worden de teams geformeerd en volgt de uitleg van deze ‘Ik Hou van Holland Quiz’.

Als iedereen gereed is, kan het spel beginnen en gaan wij met deze ‘Ik hou van Holland Quiz in Den Bosch’ de stad gek maken.

Gedurende verschillende rondes gaan we bieden, uitbeelden, raden, zingen, rad draaien en polonaise lopen! Natuurlijk drinken we intussen een gezellig drankje! Een leuker middagje in Den Bosch?! We kunnen het ons niet voorstellen!

De algemene kennisronde vormt de start van deze ‘Hou van Holland Quiz’. Ben je bijvoorbeeld in staat alle Waddeneilanden op te noemen? Is het je bekend wat vlaggetjesdag precies inhoudt? Of voetbal! Wanneer werd Nederland ook al weer kampioen van Europa?! Dit gaat je allemaal horen, bij onze ‘Hou van Holland Quiz’.

Bekende uitdrukkingen en gezegdes worden uitgebeeld . En tijdens de karaokeronde moet je aan de bak en is het de bedoeling dat de Hollandse hits van nu en weleer worden gezongen. Deze ‘Hou van Holland Quiz in Den Bosch’ staat onder leiding van onze gedreven quizmaster.

Als we aan het slot zijn aangekomen van deze ‘Hou van Holland Quiz’ zal het pijnlijk duidelijk zijn welk team de trofee heeft gewonnen en welk team opnieuw opgaat voor een inburgeringscursus.

Inclusief:
-Ervaren quizmaster
-Hou van Holland spelmaterialen
-Zaalhuur
-BTW

Andere suggesties…