I Love the 90’s Diner Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Samen met je gasten  boek je vandaag een heerlijk retourtje naar de nineties. Dit smakelijke en sfeervolle ‘I love the 90’s Quiz Diner’ in Nijmegen dompelt je onder in nostalgie en spelplezier! Tussen de dinergerechten door verrast jullie Quizmaster de teams met boeiende quizvagen en hilarische spelronden. Behalve unieke quizvragen, ga je herkenbare jingles en tv-tunes raden en verricht je een paar uitdagende missies gekoppeld aan de 90’s.

Programma I love the 90’s Diner Nijmegen
De vragen en opdrachten dagen je uit om in het geheugen te graven en al die mooie herinneringen terug te halen. Tussendoor babbelen jullie bij en geniet je van hartenlust van een van de lekkere dinergangen. Nijmegen verwelkomt jullie me het meest sfeervolle en smakelijke quizprogramma uit de regio.

Onze bevlogen Quizmaster heeft uitgekiende 90’s-vragen en verrassende opdrachten voor jullie team paraat. Raad de songs en artiesten van diverse pophits! Graaf in je geheugen naar filmtitels, soaps, acteurs en historische sportmomenten uit die roemruchte jaren. Herken de tekst of zing samen een pop-classic uit volle borst mee! Fanatisme en overgave worden met extra punten beloond bij deze feestelijke teamopdrachten. Het team met de hoogste score verovert de hoofdprijs van het I love the 90’s diner in Nijmegen.

Locatie en tijden I love the 90’s diner Nijmegen
In onze besloten ruimte van het restaurant in Nijmegen wachten we jullie op voor dit feestje van de nineties. In een sfeervolle ambiance speel je dit nostalgische spel gekoppeld aan een driegangen diner. Kies je favoriete variant qua voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Je hebt keuze uit vlees-, vis- of een vegetarische/ veganistische schotel. Maak je eventuele voorkeuren, zoals dieetwensen of allergieën, bij ons bekend en dan houden we daar graag rekening mee. De tijden van I love the 90’s Quiz Diner kunnen in onderling overleg bepaald worden, zodat het goed in je dagje Nijmegen past.

De ‘I love the 90’s Quiz Diner in Nijmegen is inclusief:
– Professionele en goedlachse Quizmaster
– Zaalhuur besloten dinerzaal in Nijmegen
– Quizvragen + spelmaterialen 90’s Quiz
– Prijs voor het team met de hoogste score
– BTW

Andere suggesties…