I love the 90’s Quiz in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Maak van je personeelsuitje of ander groepsuitje in Haarlem een bijzondere happening met onze ‘I love the 90’s Quiz Diner’!

De ‘I love the 90’s Quiz’ in Haarlem is uitdagend en sfeervol. Dit spelprogramma zit vol met fascinerende quizvragen, tunes, jingles en teamopdrachten. Met natuurlijk die legendarische jaren ’90 als onderwerp.  Na dit heerlijke quiz-spel verwennen wij uw groep met het verrukkelijke driegangen menu. Dit unieke arrangement in Haarlem is er één om in te lijsten!

I Love the 90’s Diner Quiz Haarlem
In een gezellig Haarlems restaurant hebben we een echte Quiz-ambiance gecreëerd. Verdeeld in fanatiek strijdende teams ga je het tegen elkaar opnemen tijdens onze originele 90’s Quiz.  Probeer zoveel mogelijk punten te scoren en zo de hoofdprijs van het Quiz Diner binnen te halen! De originele quizvragen van onze Quizmaster gaan over de meest legendarische pophits en fragmenten over de nineties.

Ook hebben we een aantal uitdagende opdrachten klaarliggen die met dit decennium verband houden. Laat je verrassen! Welke hits scoorde de band Nirvana en wie maakten de goals tegen Argentinië bij het WK van 1998? De ‘I love the 90’s Quiz’ is het meest nostalgische uitje van Haarlem!

We wisselen de spannende quizrondes af met een paar verrukkelijke dinergangen. Bij ons driegangen menu is er keuze uit een vleesschotel, een visschotel of een vegetarische variant.

Met onze ‘I love the 90′s Quiz’ in Haarlem nemen wij je mee terug in de tijd. Haarlem verwelkomt je met veel plezier!

‘I love the 90’s Diner in Haarlem is inclusief:
– Ervaren en kundige Quizmaster
– Zaalhuur locatie in centrum van Haarlem
– Quizvragen en spelmaterialen 90s Quiz
– BTW

Andere suggesties…