Maffia Moorddiner in Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Het rommelt in Den Bosch! Een vooraanstaand lid van de maffia is op klaarlichte dag koelbloedig omgebracht. De politie van Den Bosch roept de hulp in van je gezelschap om de onderste steen boven te krijgen. Spannend hè?

In een gezellig restaurant in Den Bosch ontvangen wij je om het Maffia Moordspel te spelen. Je zit nog maar net gezellig te babbelen of de pleuris breekt ineens los. Onze acteurs vallen verkleed als agenten en met veel machtsvertoon jullie eetzaal binnen. Je hoort van hen over de koelbloedige moord. Maar je wist nog niet dat een van je tafelgenoten de roekeloze dader is! Oei!

Een aantal verdachte personen uit je gezelschap wordt door de politie meegenomen. Na het verhoor komen zij verkleed terug en voorzien van verdachte voorwerpen. Aan de overige tafelaars is het de taak om de juiste moordenaar aan te wijzen. Via listige verhoormethodes en aanwijzingen lukt het je team wellicht om de juiste dader aan te wijzen. Het winnende team wint een prijs!

Driegangendiner
Tijdens het Maffia Moordspel in Den Bosch komen de lekkerste dinergangen voorbij. We beginnen met een verrassend voorgerecht en gaan daarna door met een overvloedig hoofdgerecht naar keuze. Kies uit vis, vlees of een vegetarisch hoofdcomponent. Het fraaie dessert is een kunstwerk op zich.

Het winnende team van het Maffia Moordspel krijgt niet alleen die verdiende prijs, maar ook promotie in het politiekorps… Dit is een topuitje in het bruisende stadshart van Den Bosch

Inclusief:
– Acteurs
– Drie gangen diner
– Spelprogramma en materialen
– Prijs voor het beste rechercheteam
– Zaalhuur besloten eetzaal in restaurant
– BTW

Andere suggesties…