Minute to Win it Dinerspel Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Ons Minute to Win it Dinerspel in Rotterdam is er eentje om nooit meer te vergeten! Dit spel wordt gespeeld op het scherpst van de snede en doet een beroep op al jullie vaardigheden.

Dus zijn jullie klaar voor een sensationeel groepsuitje in Rotterdam? Reserveer dan snel dit hilarische groepsuitje!

Het Minute to Win it dinerspel is een ‘rollercoaster’ van gekke opdrachten, hilarische momenten en lekker eten. Want tussen de actieve spelrondes door kunnen jullie genieten van een verrukkelijk driegangendiner.

Het Minute to Win it Spel is actief en bij tijd en wijlen zenuwslopend. Het spelprogramma is gebaseerd op het razend populaire Amerikaanse TV format en bestaat uit een verscheidenheid aan opdrachten, raadsels en behendigheidsspellen. Al deze verschillende onderdelen hebben één ding gemeen, ze moeten binnen de minuut worden volbracht. Dit zorgt ervoor dat wij niet alleen een beroep doen op jullie behendigheid, tactisch inzicht en intelligentie, maar ook teambuilding een belangrijk onderdeel is van dit speldiner.

Daarom is dit Speldiner ook perfect geschikt als bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeestje. Ook als vriendinnenuitje of verjaardagsfeest is dit groepsuitje erg leuk om te spelen.

Minute to Win it Spelverloop
We beginnen het speldiner met het formeren van de teams. Zodra de teams zijn geformeerd kan de strijd in alle hevigheid losbarsten.
De opdrachten vliegen jullie om de oren. We hebben behendigheidspellen, breinbrekers en instinkers. Dus maak je borst maar nat en ga er maar goed voor zitten.

Tussen al dit spelplezier door worden jullie getrakteerd op een heerlijk driegangendiner. Kom even rustig op adem en maak je op voor de volgende spelronde!

Zodra alle spellen zijn gedaan en de rook is opgeklaard komen wij erachter welk team de hoofdprijs in ontvangst mag nemen en welke teams achter het net vissen.
Dus voor iedereen die zin heeft in een doldwaas dagje in Rotterdam is het Minute to Win it Dinerspel een aangename aanvulling.

Zien jullie het wel zitten om dit spelprogramma te spelen maar dan in een andere stad dan Rotterdam? Geen probleem! Wij organiseren het Minute to Win it Speldiner door heel Nederland. Hetspeldiner is perfect geschikt voor zowel kleine als grote groepen en het kan bij ons ook in het Engels of het Duits worden gespeeld. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Inclusief:
– Quizmaster
– Zaalhuur
– Driegangendiner
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…