Moord High Tea Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 42.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Zoek je een spelprogramma Den Bosch waarbij je op het puntje van je stoel zit, waarbij je buikspieren verkrampen van het lachen en waarbij je smaakpupillen door de meest heerlijke hapjes worden geprikkeld? Dit Spelprogramma Den Bosch combineert deze geweldige elementen tot een hilarisch moordspel!

Spannend Spelprogramma Den Bosch
Welkom, in het historische centrum van deze bruisende stad. Deze bijzondere middeleeuwse stad, met zijn oude gevels en imposante kerken vormt jullie decor voor een wel heel spannend Spelprogramma Den Bosch. Aangekomen bij ons knusse etablissement, nodigen wij je uit aan onze rijk bedekte tafels. Nietsvermoedend zullen je collega’s, familieleden of vrienden een drankje bestellen. Plotseling wordt de rust verstoord door het binnenstormen van onze rechercheurs. Dit Spelprogramma Den Bosch wacht namelijk een gruwelijke wending. Er is een lijk gevonden in het restaurant, de dame in kwestie is op gruwelijke wijze om het leven gebracht en niet geheel onbelangrijk… De dader bevindt zich in jullie gezelschap!! Dat had je zeker niet verwacht van je tafelgenoten?!

Dit Moord Spelprogramma Den Bosch zorgt voor veel hilariteit als onze rechercheurs drie verdachten uit het gezelschap selecteren en omtoveren tot onze zelf bedachten personages. Compleet met verkleedkleding en rolbeschrijving kun je, je voorstellen dat dit tot memorabele momenten leidt! De taak aan de overige deelnemers van dit Moord Spelprogramma Den Bosch, om erachter te komen welke van de drie verdachten de daadwerkelijke moordenaar is. Ontdek, ondervraag en houd je ogen open, terwijl je geniet van de heerlijkste zoute en hartige hapjes die worden geserveerd.

Ons Moord High Tea is het spannendste en grappigste spelprogramma Den Bosch.

Inclusief:
– Hilarisch moordspel
– Privézaal & locatiekosten
– Een overheerlijke & uitgebreide High Tea
– Verschillende theemelanges, koffie en jus d’ Orange
– Acteurs
– BTW

Let op! Je kunt in plaats van een High Tea ook kiezen voor een uitgebreide broodjeslunch.

Andere suggesties…