Hou van Holland High Tea Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 42.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Dit spelprogramma Den Bosch is tot de nok gevuld met onze Hollandse glorie! Oranje boven en Delfstblauw beneden met een toefje rood, wit en blauw! GETevents zorgt ervoor dat je tijdens dit spelprogramma Den Bosch in hogere Hollandse sferen verkeert. Dit, gecombineerd met een heerlijke en uitgebreide high tea, vormt ons populairste spelprogramma Den Bosch!

Hou van Holland Spelprogramma Den Bosch
Stap gerust binnen, bij een van onze bijzondere locaties in het historische centrum van deze bruisende stad.  Je zal je al snel welkom voelen door de gastvrijheid van het restaurant en onze immer enthousiaste quizmaster. Nadat je een plekje hebt gevonden aan onze rijkelijk gedekte tafels kan het Hou van Holland Spelprogramma Den Bosch kan beginnen!

Tussen de heerlijke hapjes door, spelen wij het immens populaire Hou van Holland Spelprogramma Den Bosch. Verdeeld in teams zullen wij jullie kennis over ons kleine kikkerlandje op de proef stellen met de welbekende Algemene Kennisronde. Maar ook je zangkwaliteiten en uitbeeldingsvermogen testen wij met ons Hou van Holland Spelprogramma Den Bosch! Dit allemaal, onder het genot van de heerlijkste zoete en hartige lekkernijen.

Na 2,5 uur nadert de ontknoping en zal bekend worden welk team de boeken in gaat als winnaar van ons Hou van Holland Spelprogramma Den Bosch. Wie zijn de grootste kaaskoppen? En wie is er rijp voor een inburgeringscursus?

Ons Hou van Holland Spelprogramma Den Bosch is je bedrijfsuitje, familie- of vriendenfeestje bij uitstek!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Enthousiaste quizmaster
– Uitgebreide high tea
– Ons befaamde Hou van Holland spelprogramma Den Bosch
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…