Chris PubQuiz Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

De Pubquiz is in Groot-Brittannië al langer erg populair als gezellig groepsuitje samen met vrienden en collega’s.

Tijdens deze pubquiz speel je in teams van 5 á 6 personen tegen elkaar, de quizmaster zal jullie vragen stellen over de meest uiteenlopende onderwerpen als actualiteit, showbizz, BN-ers, muziek, films en nog veel meer!

Door dit gevarieerde karakter is de pubquiz perfect geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teamuitje of ander groepsuitje in Den Bosch.

Chris PubQuiz
Behalve dat een pubquiz natuurlijk erg leuk is om te spelen, hebben wij met Chris Pubquiz een heel bijzonder groepsuitje in huis gehaald, deze pubquiz staat namelijk onder leiding van een echte Stand Up Comedian.
Chris van der Ende maakt als Stand Up Comedian al meer dan 10 jaar lang de podia in Nederland en België onveilig. Zijn stijl kenmerkt zich door snelle grappen, one-liners en vlijmscherpe improvisaties. Door dit hilarische talent
weet hij de pubquiz net die extra ‘touch’ te geven en ben je met Chris PubQuiz verzekerd van een hilarisch groepsuitje in Den Bosch.

Veelzijdig groepsuitje in Den Bosch
De vragen, die elkaar tijdens deze pubquiz in hoog tempo opvolgen, zijn erg divers. Wat is ook alweer de naam van het hondje van Kuifje en in welk jaar werd ook alweer de allerlaatste Elfstedentocht gereden.
Daarom ben je met Chris PubQuiz verzekerd van een gezellig middag of avondje voor jong en oud, man en vrouw.
Ook is het mogelijk om deze pubquiz op maat te maken met bijvoorbeeld speciale vragen over een persoon, het bedrijf of de vereniging.
Ben je helemaal gek van de 90’s? Dan hebben wij ook een PubQuiz speciaal over de 90’s en zelfs de 80’s behoord tot de mogelijkheden!

De Chris Pupquiz is een unieke pupquiz en alleen bij Get Events te boeken en nu ook exclusief voor jullie bedrijfsfeest, teamuitje of personeelsfeest in Den Bosch

Inclusief tijdens de Chris PubQuiz;
– Huur gezellige locatie in Den Bosch
– De enige echte Chris PubQuiz
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…