Ontmasker de Trol Diner Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Bij binnenkomst in een speciaal door ons geselecteerd restaurant in Den Haag, staat onze Quizmaster klaar om het Ontmasker de Trol Dinerspel te spelen!

Deze bevlogen Quizmaster zal de spelregels uitleggen en de teams indelen. Als iedereen zijn of haar rol in het spel kent, luidt het startschot en zal de strijd in alle hevigheid losbarsten. Jullie worden bekogeld met een stortvloed aan vragen en opdrachten, die door middel van teambuilding en samenwerking moeten worden opgelost. Maar pas op: in elk team bevindt zich een ‘Trol’ die de boel moet saboteren. Dit gebeurt natuurlijk op zeer geniepige wijze, zodat hij of zij niet wordt ontmaskerd.

Na elke ronde zal er een gerecht worden geserveerd, zodat iedereen weer een beetje op adem kan komen en zich mentaal kan voorbereiden op de volgende spannende rondes. De fascinerende vragen en opdrachten vragen het uiterste van je. Met goed teamwork, saamhorigheid en gezond fanatisme kom je heel ver en sleep je heel wat punten binnen. Tenminste, zolang die nare trol de boel niet verziekt…. Let dus goed op wat er allemaal gebeurt, want niemand is te vertrouwen!

Tussen de spelrondes van het Ontdek de Trol Diner komen in etappes de dinergangen op tafel. Tijdens het heerlijke voorgerecht, hoofdgerecht en dessert kunnen jullie je ogen extra de kosten geven. Want wie weet valt die mysterieuze mol zomaar uit zijn haar of rol. Ben jij diegene die de mol ontmaskert?

Weet je tijdens dit Ontmasker de Trol Speldiner ondanks alles als winnaar uit de bus te komen? Weet je de Trol te ontmaskeren en de felbegeerde hoofdprijs te winnen? Voor de terechte winnaars heeft onze spelbegeleider een leuk prijsje apart gezet. Extra reden dus om er vol voor te gaan! Dit wordt hilarisch!

Ben je klaar voor een avondje vol plezier en teambuilding in hartje Den Haag? Het Ontmasker de Trol Speldiner is het leukste afdelingsuitje, bedrijfsevent of vriendenuitje die er in Den Haag te vinden is.

Inclusief:
– Driegangendiner
– Quizmaster
– Ontmasker de Trol spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Zaalhuur
– BTW

Geschikt voor een personeelsuitje, teambuilding en vrijgezellenfeest.

Andere suggesties…