Ontmasker de Trol Spel Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Je bent op zoek naar een spannend spelprogramma in Den Bosch vol teambuilding en gezelligheid? Onze Ontmasker de Trol spelprogramma is er een waarbij je, je vrienden, familieleden of collega’s op een heel andere manier leert kennen. Want een aantal personen zullen je in de luren leggen, besodemieteren en beetnemen! Dus wees op je hoede met ons Ontmasker de trol Spel!

Spelprogramma in Den Bosch.
Met veel plezier zullen we je ontvangen op de Grote Markt in hartje Den Bosch. Daar zal onze immer enthousiaste spelbegeleider de spelregels van dit spel uitleggen. Nadat je gezelschap is opgedeeld in verschillende teams, zal iedereen een rol toegedeeld krijgen.

Dit zorgt ervoor dat er tijdens dit Spelprogramma een aantal mollen rondkruipen! En zoals de mol bekend staat, ziet deze er schattig uit, maar het tegendeel is waar! Geniepig graaft hij gangen om het geheel in te laten storten. Dat is nu precies de taak van de mollen tijdens dit spelprogramma! Dus pas maar op, want je kunt niemand meer vertrouwen!

Het Ontmasker de Trol spelprogramma in Den Bosch staat bol van originele en lachwekkende teamopdrachten, met een leuk winelement. Dat zorgt ervoor dat het Ontmasker de Trol spelprogramma in Den Bosch uitermate geschikt is als bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje!

Inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleiding
– Spelmaterialen
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team

Andere suggesties…