Poker Workshop Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Bent u klaar om een gokje te wagen tijdens onze Poker Workshop in Rotterdam? Wees niet bang, want met deze workshop zit u altijd goed!

Onze Poker Workshop is perfect geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsfeesten. U heeft namelijk garantie op een ideale mix van gezelligheid, spanning en teambuilding tijdens dit bijzondere evenement!

Speciaal voor uw gezelschap reserveren wij een aparte ruimte in een locatie in het centrum van het altijd gezellige Rotterdam. Wanneer jullie hier arriveren, staat er al een professionele pokerinstructeur op jullie komst te wachten.
Deze zal de Pokerworkshop openen met een korte introductie van het spel,  en vervolgens de verdere uitleg geven. Tijdens de speluitleg zal iedereen de basisbeginselen van dit spannende spel onder de knie krijgen.

Zodra iedereen er klaar voor is, gaan we door met het echte werk!
Met elkaar gaan we Poker voor het “eggie” spelen en zullen we al snel achter een paar interessante dingen komen…

Wie van u kan het beste liegen, bedriegen en bluffen? En wie van jullie beschikt eigenlijk over die echte uitgestreken pokerface, in combinatie met flinke stalen zenuwen?

Voor de winnaar van het pokerspel staat natuurlijk een mooie prijs te wachten.. Dus concentreer je goed en bluf je vrienden of collega’s van tafel, tijdens deze gezellige workshop vol spanning en sensatie!

Inclusief:
-Enthousiaste pokerinstructeur
-Professionele pokertafel(s)
-Poker playing chips & speelkaarten
-Prijsje voor het winnende team
-Zaalhuur
-BTW

Andere suggesties…