Maffia Moordspel diner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Al Capone, Pablo Escobar, John Gotti, Meyer Lanski,Carmen Salvatore en Lucky Luciano. Ken je al deze namen? Dan ben je wellicht de nieuwe maffiabaas in het spannende Maffia Moordspel in Rotterdam. Sleur jouw collega’s mee in een bloeddrukverhogende spel en je zal een bedrijfsuitje meemaken wat geen mens (of maffiabaas) ooit zal vergeten!

In het centrum van Rotterdam hebben wij, in het geniep, een privé ruimte voor jullie afgehuurd in een sfeervol restaurant. Onder het genot van een drankje is het opeens chaos in de tent! Er is iets eigenaardig gebeurd in de onderwereld, een moord! En niet zomaar een moord, nee, in dit restaurant! En het stoffelijk overschot is hier nog aanwezig! De tijd van rustig een drankje drinken is voorbij, en iedereen moet worden ondervraagd. De politie heeft geen genade en neemt een aantal personen mee als verdachten.

Nu is het aan jullie om deze eigenaardigheden op te lossen en de juiste dader aan te wijzen. Wat is er precies gebeurd? Wie heeft het gedaan? En hoe? En met welk wapen? Hopelijk komen jullie er achter.

Tijdens dit zenuwslopende raadsel dat zal moeten worden opgelost, zul je genoeg tijd krijgen om te genieten van een 3-gangen diner naar eigen keuze. Je kunt kiezen tussen visgerechten, vleesgerechten en vegetarische gerechten. Mocht je speciale dieetwensen hebben, is dit geen enkel probleem. Laat het ons dan wel even weten.

Na de maaltijden en jullie pogingen om de moord op te lossen, zal de schuldige bekend worden gemaakt en één team tot winnaars worden uitgeroepen. Dit team zal een leuk prijsje mee naar huis krijgen.

Inclusief;
-Zaalhuur
-Professionele acteur(s)
-Spelmaterialen
-Driegangendiner
-Prijs voor het winnende team
-BTW

Andere suggesties…