Ontmasker de Trol Speldiner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Dit Ontmasker de Trol Spediner staat bol van verrassingen, obstakels en onverwachte wendingen in hartje Rotterdam!

Wij verzekeren je, tijdens dit spannende groepsuitje leer je, je collega’s, vrienden en familie op een hele andere manier kennen.

Ontmasker de Trol Diner Spelverloop
Bij binnenkomst staat onze enthousiaste quizmaster al te trappelen van ongeduld.
Deze quizmaster zal jouw gezelschap in teams opdelen en elk team krijgt tijdens dit Ontmasker de Trol Speldiner in Rotterdam een ‘Trol’ aangewezen.

Vervolgens zal de quizmaster jullie overladen met vragen en opdrachten, die elk team door middel van teambuilding en samenwerking moeten oplossen. Het is voor elk team de bedoeling om zoveel mogelijk punten te verdienen, maar de ‘Trol’ moet ervoor zorgen, dat deze graag verdiende punten worden verspeeld!

Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen het je tijdens deze Ontmasker de Trol aan tafel aan niks ontbreekt, daarom serveren wij tussen de rondes van dit spannende speldiner in Rotterdam een heerlijk driegangendiner. Je heb hierbij de keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een heerlijk dessert. Zo zullen wij ervoor zorgen dat je tijdens deze culinaire pauzes weer even lekker op adem kan komen en je, je kan voorbereiden op de volgende spannende rondes van het Ontmasker de Trol Speldiner.

Weet je tijdens dit speldiner in Rotterdam de meeste punten te behalen en de Mol te ontmaskeren?

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om, welk team naar huis gaat met de welverdiende prijs! Ben je klaar voor een avondje vol teambuilding en lekker eten in de binnenstad van Rotterdam?

Wie is er nog te vertrouwen tijdens dit spannende Ontmasker de Trol Speldiner in Rotterdam?

Inclusief:
– Driegangendiner
– Ervaren en enthousiaste quizmaster
– Wie is de Mol
– Spelmaterialen
– Privé zaal
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Tip! Kom je niet aan het minimum aantal personen? Geen probleem indien je voor het minimum aantal personen betaald kun je dit speldiner in Rotterdam op je eigen gewenste dag en tijdstip boeken.

Let op! Ons Ontmasker de Trol Diner is in heel Nederland te spelen. Heb je zelf een locatie in gedachten. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Andere suggesties…